Tragedie: Peaches Geldof a murit la doar 25 de ani. Fiica muzicianului avea doi copii

Fata celebrului muzician a fost găsită luni fără viață în locuința sa, iar poliția apreciază că moartea ei a fost bruscă și inexplicabilă.

O veste teribilă a zgâlțâit luni după-amiază presa și showbiz-ul din Marea Britanie, răspândindu-se fulgerător în întreaga lume: Peaches, fiica legendarului artist Bob Geldof, a încetat din viață, la doar câteva ore după ce a postat pe Instagram o fotografie din copilărie, în care apărea alături de mama ei, Paula Yates.



Trupul tinerei, care a cochetat cu jurnalismul și era considerată un model de perspectivă, a fost descoperit de polițiști în locuința ei din Wrotham, comitatul Kent, la ora locală 13.35. "În această fază a anchetei, decesul este considerat inexplicabil și brusc. Acum lucrăm pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs moartea", a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Kent, citat de cotidianul Daily Mail.

"Peaches a murit. Suntem adânc îndurerați. Ea era cea mai sălbatică, amuzantă, deșteaptă, mucalită și cea mai nebună dintre noi toți", a anunțat Bob Geldof, într-un comunicat. "Să scriu <<a fost>> mă distruge. Ce copil frumos! Cum e posibil să n-o mai vedem niciodată? Cum să putem suporta așa ceva? Am iubit-o și vom ține la ea mereu. Ce tristă este această frază. Tom și copiii ei, Astala și Phaedra vor fi mereu parte din familia noastră, ruptă atât de des, dar niciodată distrusă. Bob, Jeanne, Fifi, Pixie și Tiger Geldof", a adăugat celebrul artist.



Moartea neașteptată a fiicei lui Bob Geldof a îndoliat lumea artistică din Marea Britanie. "Gândurile mele se îndreaptă acum către familia Geldof în aceste clipe dificile. Peaches, odinhnește-te în pace, fată minunată", a scris Lily Allen pe Twitter, alăturându-se valului de condoleanțe transmis pe internet familiei îndurerate.

Peaches a fost văzută ultima oară în public joia trecută, la o prezentare de modă în Londra, scrie ziarul citat. Ea era a doua fiică a lui Bob Geldof și al Paulei Yates. Ea mai avea două surori, Fifi Trixibelle și Pixie Geldof.

Drama familiei Geldof este cu atât mai greu de suportat cu cât, la doar 25 de ani, tânăra dispărută a lăsat în urmă doi copilași care n-au apucat s-o cunoască, Astala Dylan Willow, în vârstă de un an și opt luni, și Phaedra Bloom Forever, de numai zece luni.



Phaedra s-a născut pe 24 aprilie 2013, chiar în ziua în care mama lui Peaches, Paula Yates, ar fi împlinit 54 de ani.

Cu un nume la fel de original ca și cele ale copiilor ei, Peaches Honeyblossom Geldof s-a căsătorit în 2008 cu rockerul american Max Drummey, dar a divorțat după numai un an. În 2012, ea s-a măritat cu Thomas Cohen, solistul trupei S.C.U.M. și părea fericită, deși a recunoscut că nu a reușit niciodată să se împace cu divorțul părinților ei, încheiat în 1996.
Moartea mamei, survenită în anul 2000, a marcat-o foarte mult. "Îmi amintesc ziua în care a murit mama, încă mi-e greu să vorbesc despre asta. Am mers la școală a doua zi, pentru că mentalitatea tatălui meu era <<Stai calmă și ai grijă>>. Ne-am dus la școală toate și ne-am purtat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar s-a întâmplat. N-am plâns la înmormântarea ei. Nu puteam să exprim nimic, eram desprinsă de tot. N-am plâns-o pe mama cum se cuvine până pe la 16 ani", mărturisea fiica lui Bob Geldof.



Fosta prezentatoare TV s-a măritat cu Bob Geldof în 1986, după o relație de zece ani. Peaches avea doar șase ani când fosta prezentatoare TV Paula Yates l-a părăsit pe starul trupei Boomtown Rats pentru irezistibilul Michael Hutchence, regretatul solist de la INXS, pe care îl cunoscuse în '85.

Într-un interviu acordat revistei Elle, tânăra povestea impactul pe care această schimbare a avut-o asupra mamei sale. "Mama mea, care era uimitoare, care a scris cărți despre creșterea copiilor și care ne-a dăruit o copilărie idilică în Kent, s-a transformat într-o femeie cu inima frântă, dependentă de pastile pentru a trece ziua."
"Pe deasupra, tatăl meu era tare cătrănit și pentru noi, copiii, era un mediu imposibil, oscilând între o săptămână cu mama, care era un haos complet, și una cu tata, care era ca-n Dickens - teme, cină, culcare - el încerca în felul său să combată ceea ce se petrecea când eram cu mama"
, a mai spus Peaches.



Paula a trăit însă tragedia pierderii lui Hutchence, care s-a spânzurat într-o cameră de hotel din Sydney. Trei ani mai târziu, a murit și ea, la 41 de ani, din cauza unei supradoze accidentale, însă ceea ce a ucis-o cu adevărat a fost pierderea lui Michael.

Rememorând sfârșitul fostei soții a lui Bob Geldof, jurnaliștii de la Daily Mail se întrebau luni dacă nu cumva Peaches Geldolf a repetat moartea mamei sale.


 
Ca o ironie a sorții, fiica lui Hutchence, Heavenly Hiraani Tiger Lily, care avea doar trei ani când a tatăl ei a murit, a fost luată de Bob Geldof după ce s-a prăpădit și Paula, mama ei adoptivă. Bob a crescut-o laolaltă cu fetele lui și a ajutat-o să simtă că are o familie.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod