Totul până la copii! Pink se ceartă cu fanii pentru că și-a circumcis fiul

Pink a fost criticată și pentru această imagine pe care a postat-o pe Instagram


Fotografia cu fiul ei nu a fost singura care a atras critici pe rețeaua de socializare. Într-o altă imagine, Pink apare cu copiii pe puntea unei ambarcațiuni, iar câțiva utilizatori i-au atras atenția că micuții nu purtau veste de salvare. "Copiii ar trebui să poarte mereu vestă de salvare. Am văzut prea multe cazuri în care s-au înnecat", a scris cineva.

Nici soțul vedetei nu a fost scutit de controverse.

În februarie, Carey Hart le-a dat replica celor care l-au criticat pentru că a postat pe Instagram o înregistrare în care fiica lui și a cântăreței Pink trăgea cu pușca. Fostul motociclist de curse, al cărui cont de pe Instagram este urmărit de 913.000 de persoane, a scris că fetiţa lui a început să tragă cu arma la vârsta de trei ani şi că acum e "destul de pricepută".

Hart a publicat videoclipul, alături de mesajul: "Nu am mai aţâţat poliţia părinţilor de câteva zile.
Willz şi cu mine tragem cu o puşcă de 22. Ea devine tot mai bună. Poate să țintească o farfurie de 12 inci de la 30 de yarzi. A început să tragă cu arma la trei ani. Ca să ştiţi, niciunul dintre noi nu vânează, doar ne place tirul. Îmi cresc copiii să știe despre armele de foc, cum să le mânuiască, cum să le folosească, cum să le depoziteze şi cum să le evite atunci când se află pe mâini neștiutoare."


Videoclipul a fost vizionat de peste 300.000 de ori şi a avut peste 5.000 de comentarii - unii lăudându-l pe Hart, alţii criticând decizia lui de a-și încuraja fetiţa să folosească o armă de foc.

"Nu există niciun motiv pentru care un copil de trei ani trebuie să tragă cu arma.
Este vorba doar de cultura americană toxică şi de îndoctrinare care promovează ideea că armele sunt cumva «grozave» şi «o pasiune»"
, a scris cineva. "Asta e părerea ta. Nu critic niciodată oamenii care au opinii diferite de ale mele. Îmi plac dezbaterile şi clarificarea subiectelor sensibile precum acesta. Însă, dacă nu-mi respecţi ţara şi «cultura», am tot dreptul să fiu răutăcios", a replicat Hart.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod