Totul până la copii! Pink se ceartă cu fanii pentru că și-a circumcis fiul

Vedeta a șters mai multe comentarii negative la adresa sa, provocate de decizia de a-și supune fiul de doi ani unei circumcizii.

Când e vorba de familia sa, Pink nu ezită să lupte cu orice mijloace. Vedeta a luat măsuri duminică dimineață, după ce doi utilizatori ai rețelei Instagram au postat comentarii negative lângă o imagine cu copiii ei, Willow Sage, în vârstă de șapte ani, și Jameson Moon Hart, în vârstă de doi ani.

Cântăreața în vârstă de 39 de ani a postat o fotografie în unii dintre cei 5,7 milioane de admiratori au observat că fiul ei este circumcis. Imediat au apărut mai multe comentarii pe această temă, iar Pink a șters fotografia și a publicat-o din nou, dar cu marcaje negre care îi acoperă organele genitale fiului ei.

"Unii de pe aici chiar aveți o problemă. Ce vă tot luați de penisul fiului meu? De circumcizie??? Pe bune? Ca orice mamă normală aflată pe plajă, nici n-am observat că i se mișcase scutecul de plajă acolo", a scris ea, supărată, explicând apoi de ce a înlocuit imaginea: "Am șters-o pentru că toți sunteți al dracu' de dezgustători. Iar acum am oprit comentariile (...), cu tot negativismul pe care îl aduceți în viața altora. E ceva extrem de greșit cu mulți dintre voi (...)."



După această luare de poziție, Pink nu a mai permis comentariile la fotografia republicată în versiunea "cenzurată", dar asta nu i-a împiedicat pe "războinicii cu tastatură", cum i-a numit ea, să comenteze mai departe pe această temă la postările ei anterioare, notează Daily Mail.

"Pink: pun o poză cu penisul mutilat al fiului meu pe rețelele de socializare ca să vadă lumea cât sunt de idioată", a scris cineva. "Tot Pink: Toți sunteți dezgustători că mă acuzați pentru decizia mea ca părinte de a a face o operație estetică a organelor genitale perfect sănătoase ale fiului meu", este un alt comentariu care a înfuriat-o pe Pink.

Nu toate remarcile au fost, însă, negative. "Wow... n-am stat să analizez detaliul respectiv fiindcă nici nu mi-am dat seama că Jameson n-avea pantaloni...
Eu am văzut o poză drăguță cu o mamă și copiii ei bucurându-se de un moment frumos al vieții"
, a scris cineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod