Toţi ochii pe Meghan! Iubita Prinţului Harry, înfloritoare printre flori

Actriţa în vârstă de 35 de ani a făcut o şedinţă foto într-o grădină plină de flori. Ca de obicei, iubita Prinţului Harry arată fabulos.

În rarele ocazii în care îşi vizitează celebrul iubit din Marea Britanie poartă ţinute casual şi încearcă să iasă cât mai puţin în evidenţă. Dar când are o prezentare sau o şedinţă foto, Meghan Markle arată impecabil, din cap până-n picioare, la fel cum a făcut şi în pictorialul realizat recent în Statele Unite, în care ea îşi pune în valoare toate calităţile fizice care l-au atras pe Prinţul Harry.

În imaginile publicate de cotidianul britanic Daily Mail, actriţa poartă câteva ţinute de vară, având ca decor o grădină superbă, plină de flori.

Într-una dintre fotografii, ea a renunţat la sutien pentru un sacou rol pal cu imprimeu floral şi cu un rever adânc, închis cu un singur nasture. Meghan a completat în contrast această piesă foarte sexy şi care o prinde perfect cu pantaloni mulaţi viu coloraţi, iar în mâna dreaptă ţine o geantă azur.

Într-o altă imagine, ea poartă o cămaşă albă cu mâneci lungi şi o fustă mini de culoare bej care îi pune în valoare picioarele lungi. Înconjurată de flori, Meghan străluceşte şi arată de ce Prinţul Harry s-a îndrăgostit de ea.

Într-o a treia imagine, actriţa stă aşezată pe o bancă, cu spatele la un "perete verde", format din plante, şi cu piciorul drept întins în lateral, o postură care o face şi mai fotogenică.

Presa britanică a relatat recent că Prinţul Harry intenţionează să folosească o bijuterie care i-a aparţinut mamei sale pentru a fi inclusă în inelul de logodnă pe care el i-l va dărui iubitei sale.
Potrivit Daily Star, Bijuteria Regală Harry Collins va avea sarcina de a crea un inel din smarald şi platină dintr-o brăţară care i-a aparţinut Prinţese Diana. Tabloidul scrie că inelul va fi "strălucitor dar nu ostentativ" şi citează o sursă care susţine că prinţul are de gând să-şi oficializeze relaţia şi să se căsătorească în curând, în contextul temerilor privind sănătatea tot mai şubredă a Prinţului Philip.

Daily Star scrie că i-a contactat pe bijutierii de la Collins, iar ei au râs când au auzit această versiune, dar nici n-au negat că ar fi primit o comandă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod