Toți foștii săi iubiți o vor înapoi: Sean Diddy a postat o fotografie veche, în care o ține de mână pe Jennifer Lopez

După despărțirea de A-Rod, pe numele său real Alex Rodriguez, Jennifer Lopez pare să fie asaltată de foștii parteneri.
Cântăreața în vârstă de 51 de ani și-a refăcut relația cu Ben Affleck la scurt timp după ce s-a despărțit de Rodriguez, spre uimirea și în același timp încântarea fanilor lor.

Dar acest lucru nu l-a împiedicat pe rapper-ul Sean "Diddy" Combs să distribuie pe rețelele de socializare o imagine în care apare ținându-se de mână cu Jennifer, de pe vremea când cei doi aveau o relație.

Rapperul american, care nu are o relație în prezent, a adăugat mesajul „#tbt”, care este un hashtag folosit pe rețelele de socializare atunci când sunt postate fotografii din trecut sau amintiri. 

Combs și Jennifer Lopez, care au format un cuplu timp de doi ani, au anunțat de Ziua Îndrăgostiților din anul 2001 că se despart, dar au rămas prieteni.
Cei doi s-au reîntâlnit în 2018 în cadrul show-ului All I Have Las Vegas, dar și la un eveniment caritabil de anul trecut, la care Jennifer a participat alături de Rodriguez, cu care era logodită la acea vreme.

Citește și: Motivul pentru care Harry și Meghan nu au o bonă pentru fiul lor, Archie: „Au concediat-o din a doua noapte”


Sean Diddy, care a început o relație cu Jennifer Lopez în 1999, a fost alături de ea și la Gala Premiilor Grammy din 2000, când artista a purtat faimoasa rochie verde Versace, cu decolteu până la nivelul buricului.


Vorbind despre ținuta lui Jennifer, care a făcut furori și a intrat în istoria modei, Combs a spus că nu și-a dat seama ce impact major va avea, dar „a fost un moment grozav pentru ea”.

„Încercam să ne îmbunătățim alegerile în materie de ținute și de cum urma să folosim moda”, și-a amintit el despre acea apariție pe covorul roșu. Rapper-ul a mai spus că „fără îndoială”, Jennifer Lopez a fost una dintre cele mai mari iubiri din viața lui.

Postarea sa nostalgică vine într-un moment în care Jennifer se pare că petrece tot mai mult timp alături de Affleck.


Zvonurile cu privire la relația lor au apărut în aprilie, după ce au fost văzuți în jurul locuinței din Los Angeles a lui Jennifer, la scurt timp după ce cântăreața s-a despărțit de Rodriguez.
Apoi, cei doi foști parteneri, care și-au refăcut relația după 17 ani, au fost observați într-o vacanță în Montana.

„Se simt bine și vor să petreacă cât mai mult timp împreună”, a declarat o sursă pentru People.

„Vor călători destul de mult pentru că vor să facă relația să funcționeze. Nu vor să se mai ascundă. Sunt amândoi încântați de relația lor și vor să se asigure că fac ce trebuie pentru ca totul să meargă bine. Jennifer este incredibil de fericită. Simte că poate să fie ea însăși în preajma lui Ben”, a adăugat sursa.

Lopez și Affleck au avut o relație începând din anul 2002, iar la finalul aceluiași an s-au logodit.
Cu doar câteva zile înainte de nunta programată în septembrie 2003, cei doi au anulat ceremonia, iar în ianuarie 2004 au anunțat oficial că s-au despărțit.

Foto: Hepta 

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod