Tot "Frumuşică"! Julia Roberts, întâlnire cu Richard Gere după 25 de ani de la rolul romantic

Actriţa în vârstă de 47 de ani s-a revăzut într-o emisiune TV cu partenerul ei din "Pretty Woman", filmul care a cucerit generaţii întregi.

La un sfert de veac de la succesul imens înregistrat cu rolul din celebra peliculă romantică, Julia Roberts a avut plăcerea de a aniversa acest jubileu alături de fostul partener de platou,  Richard Gere, ajuns la venerabila vârstă de 65 de ani. Invitaţi la emisiunea de televiziune "The Today Show", de la NBC, cei doi au ascultat la Walkman piesa "Kiss", pe care Julia a cântat-o în celebra scenă din baie, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Alături de cei două staruri care i-au interpretat pe Vivian Ward și pe Edward Lewis s-au mai aflat în studioul de televiziune și ceilalți membri ai distribuției, Laura San Giacomo (Kit De Luca), Hector Elizondo (Barney Thompson) și regizorul Garry Marshall, reuniți de jurnalistul de televiziune Matt Lauer.

Acesta a convocat echipa pentru un interviu difuzat marți de NBC.

A fost un bun prilej pentru actorii care au lucrat la acest film memorabil să depene amintiri și să se amuze povestind întâmplările din timpul filmărilor.Ei au dezvăluit câteva detalii neştiute despre această peliculă. Bunăoară, în locul Juliei Roberts şi al lui Richard Gere ar fi trebuit să fie Michelle Pfeiffer şi Al Pacino, informează site-ul contactmusic citat de ziare.com. De fapt, întreg filmul trebuia să fie unul sumbru, întunecat, în care se punea accentul pe dependenţă de droguri.
Nici sfârşitul nu trebuia să fie unul fericit.

Odată cu intrarea în peisaj a Juliei Roberts, cea care l-a convins pe Richard Gere să facă parte din proiect, după ce l-a întâlnit şi a fost simpatie la prima vedere între cei doi, şi sfârşitul a fost schimbat, pelicula dobândind un cu totul alt aer.

Lui Gere nu i-a plăcut deloc scenariul iniţial, spunând că "puteai să îmbraci în costum şi un ţap şi ar fi mers". Farmecul Juliei l-a convins să se răzgândească.

Cât despre numele iniţial al filmului, acesta era "3.000", relatează sursa menţionată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod