Tot ce-și dorește o femeie, tot ce adoră un bărbat: Robin Wright, strălucitoare la 52 de ani

Nici nu zici că are 52 de ani! Vedeta a impresionat din nou cu aspectul ei fizic



Robin Wright a revenit în actualitate în ultimii ani graţie rolului principal feminin din serialul "House of Cards", pentru care a primit un premiu Globul de Aur şi cinci nominalizări la Primetime Emmy Awards.

Actriţa a mărturisit în trecut că s-a luptat pentru a primi acelaşi salariu ca şi fostul ei partener din "House of Cards", Kevin Spacey. "Există puţine filme sau seriale în care bărbatul, figura patriarhală, şi femeia sunt egali.

În <<House of Cards>> sunt", a declarat ea pentru Huffington Post.

În al doilea sezon al serialului, Kevin Spacey câştiga 500.000 de dolari pe episod, iar Wright a cerut aceeaşi sumă. "La un moment dat, am văzut statistici care arătau că personajul Claire era mai popular decât personajul Frank. Prin urmare am profitat de ocazie şi le-am spus: <<Vreau să fiu plătită ca şi Kevin, aţi face bine să-mi măriţi salariul, altfel fac totul public>>. Şi a mers", a spus Robin Wright.

"În cazul serialului +House of Cards+, fiindcă lucram în permanenţă, mi-am putut impune propriul salariu.
Dacă nu te impui prin notorietate şi prezenţă, ieşi din joc şi ajungi actriţă de categoria B. Nu mai sprijini box office-ul"
, a adăugat ea. "La un moment dat, am făcut o pauză în carieră. Nicole Kidman şi Cate Blanchett au făcut câte patru filme în anul în care mi-am crescut copiii. Acum, la 50 de ani, simt oarecum că m-am întors", a încheiat Robin Wright

Actriţa americană s-a născut în 1966 şi şi-a început cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. A debutat pe marile ecrane în filmul-cult "File de poveste/ The Princess Bride", de Rob Reiner, şi de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, jucând şi în "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Pretendenţii/ The Playboys" (1992), "Forrest Gump" (1994), "Răzbunarea/ The Crossing Guard" (1995) şi "Moll Flanders" (1996).
Wright a mai jucat în "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves şi Blake Lively, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin în 2009.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod