Tori Spelling și soțul ei au 5 copii și sunt îngropați în datorii. Sumele imense pe care trebuie să le dea înapoi

Vedeta din „Beverly Hills“ și soțul ei, Dean McDermott, au datorii de 220.000 de dolari pe care refuză să le plătească. În plus, au și alte datorii, plus restanțe de aproape un milion de dolari la taxe și impozite.

Spelling și McDermott au de mai mulți ani probleme financiare. Ei au primit la începutul acestei luni un ordin de examinare fiscală, o procedură impusă de City National Bank pentru datoria de 205.000 de dolari pe care ei refuză să o achite.

Conform ET, procedura legală face parte din procesul prin care City National Bank încearcă să-și recupereze banii. Astfel, toate bunurile și veniturile cuplului vor fi analizate și prezentate apoi instanței, în încercarea companiei de a justifica un ordin de executare pe numele celor doi.

Până acum, cu tot cu penalități, datoria acumulată de ei a ajuns la 219.796 dolari.

Prin această procedură, Spelling și McDermott vor fi nevoiți să se prezinte la tribunal pentru ca banca să decidă cum va colecta banii. Dacă nu se prezintă la înfățișare, ei ar putea fi arestați pentru sfidarea instanței.

City National Bank a deschis procesul împotriva celor doi în decembrie 2016, după ce aceștia nu au acoperit un credit de 400.000 de dolari. În ultimii ani, Tori Spelling și soțul său au tot acumulat datorii.
În ianuarie, actrița a obligată să achite 88.246 de dolari către American Express, notează Daily Mail. Cu o lună înainte, vedeta a primit un ordin pentru a achita datoriile acumulate cu un card de credit emis de Citibank, debitul fiind de 5.043 dolari.

Problemele financiare ale cuplului nu se opresc aici. În 2017, cei doi aveau restanțe de aproape un milion de dolari la taxe și impozite, iar surse citate de Radar Online au declarat că IRS (Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite) le-a debitat conturile pentru a acoperi datoriile la buget.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod