Tori Spelling, o mamă ocupată: Cu 4 copii de mână şi unul pe drum, la 43 de ani

Deşi e foarte ocupată, vedeta din „Beverly Hills“, însărcinată la 43 de ani cu al cincilea ei copil, îşi face timp să se distreze cu familia.

La 43 de ani, Tori Spelling aşteaptă al cincilea său copil. Cu cei patru pe care îi are acum este destul de prinsă şi nu prea mai are timp pentru filmări sau alte activităţi profesionale, dar pentru ea familia reprezintă prioritatea absolută şi îi dedică aproape tot timpul.

Duminică, vedeta din „Beverly Hills 90210“ a ieşit la aer şi şi-a dus copiii să se distreze la un circuit de karting din localitatea californiană Sylmar. Cu o pungă plină de mingi colorate cumpărate pentru cei mici pe care o ţinea în aceeaşi mână pe care avea şi geanta şi cu cheia de la maşină în cealaltă mână, Tori a reuşit să ţină sub atentă observaţie gaşca de pitici gălăgioşi timp de patru ore, cât a durat toată aventura.

Soţul ei, Dean McDermott, nu a fost prezent, dar actriţa s-a descurcat singură.

Îmbrăcată casual, cu o pereche de jeanşi şi cu o bluză lungă gri cu tăieturi în zona umerilor, actriţa arată în formă în a şaptea lună de sarcină. Ea va naşte în prima săptămână din luna martie şi va avea un băieţel, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Tori Spelling a confirmat în octombrie 2016, într-un interviu pentru revista People, că este însărcinată pentru a cincea oară. "A fost o surpriză totală", a spus Tori Spelling. "Întotdeauna ne-am dorit o familie mare.
Sunt foarte entuziasmată"
, a spus actrița, admițând că nu-i vine să creadă că este din nou însărcinată. În 2012, Tori declara pentru US Weekly că cea de-a patra sarcină nu a fost plănuită.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod