Tori Spelling

Tori Spelling, însărcinată cu al cincilea copil la 43 de ani

Vedeta în vârstă de 43 de ani și soțul său, Dean McDermott (49 de ani), așteaptă al cincilea copil, a confirmat actrița cunoscută pentru rolul din Beverly Hills, într-un interviu pentru revista People, scrie portalul E! News citat de Agerpres.
"A fost o surpriză totală", a spus Tori Spelling în interviul care va apărea în numărul din 17 octombrie al revistei. "Întotdeauna ne-am dorit o familie mare. Sunt foarte entuziasmată", a spus actrița, admițând că nu-i vine să creadă că este din nou însărcinată. În 2012, Tori declara pentru US Weekly că cea de-a patra sarcină nu a fost plănuită.

Soțul său, Dean, a glumit la aflarea veștii, declarând: "De-abia l-am scos pe Finn din scutece", referindu-se la cel de-al patrulea copil.

Aventura extraconjugală a lui Dean din 2013 era cât pe ce să destrame căsnicia celor doi, care aniversează anul acesta zece ani de mariaj, însă cu ajutorul unui program de terapie cei doi au trecut peste momentul dificil, notează Agerpres.

Această sarcină a venit la momentul oportun, a spus Tori, care a adăugat că își iubește nebunește soțul și copiii.
Actrița a pierdut recent procesul cu American Express și trebuie să plătească 38.000 de dolari gigantului bancar pentru neplata unei datorii la un card de credit.

Dean McDermott mai are un copil, Jack Dermott, în vârstă de 18 ani, din căsnicia sa anterioară cu Mary Jo Eustace.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod