Tori Spelling are 5 copii și e îngropată în datorii, dar plătește chirie de 13.000 de dolari: Vedeta s-a mutat cu familia într-o casă somptuoasă

Tori Spelling a la noua mutare în opt ani. Nici aici nu va sta mult, contractul de închiriere fiind semnat pe 18 luni


Vedeta din „Beverly Hills“ și soțul ei, Dean McDermott, au de mai mulți ani probleme financiare. Ei refuză să recunoască și să plătească o datorie de 220.000 de dolari. Cei doi au primit la începutul lunii februarie un ordin de examinare fiscală, o procedură impusă de City National Bank pentru datoria de 205.000 de dolari pe care ei refuză să o achite.

Conform ET, procedura legală face parte din procesul prin care City National Bank încearcă să-și recupereze banii. Astfel, toate bunurile și veniturile cuplului vor fi analizate și prezentate apoi instanței, în încercarea companiei de a justifica un ordin de executare pe numele celor doi.

Până acum, cu tot cu penalități, datoria acumulată de ei a ajuns la 219.796 dolari.

Prin această procedură, Spelling și McDermott vor fi nevoiți să se prezinte la tribunal pentru ca banca să decidă cum va colecta banii. Dacă nu se prezintă la înfățișare, ei ar putea fi arestați pentru sfidarea instanței.

City National Bank a deschis procesul împotriva celor doi în decembrie 2016, după ce aceștia nu au acoperit un credit de 400.000 de dolari.
În ultimii ani, Tori Spelling și soțul său au tot acumulat datorii. În ianuarie, actrița a fost obligată să achite 88.246 de dolari către American Express. Cu o lună înainte, vedeta a primit un ordin pentru a achita datoriile acumulate cu un card de credit emis de Citibank, debitul fiind de 5.043 dolari.

Problemele financiare ale cuplului nu se opresc aici.
În 2017, cei doi aveau restanțe de aproape un milion de dolari la taxe și impozite, iar surse citate de Radar Online au declarat că IRS (Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite) le-a debitat conturile pentru a acoperi datoriile la buget.

Mama actriței, Candy Spelling, care are o situație financiară bună, i-a ajutat pe cei doi plătind o parte din cheltuielile lor lunare destul de mari - cumpărături de la magazine și taxele de școlarizare pentru copii. Văduva cunoscutului producător TV Aaron Spelling, Candy a rămas cu o mare parte din averea lui, estimată la 600 de milioane de dolari, după ce acesta a murit în 2006, la 83 de ani.

Tori Spelling și Dean McDermott au cinci copii - Liam, în vârstă de 11 ani, Stella - 10, Hattie - 6, Finn - 6 și Beau - 18 luni.

Dean McDermott mai are un copil, Jack Dermott, în vârstă de 19 ani, din căsnicia anterioară cu Mary Jo Eustace.
Fosta lui soţie susţine că Dean trebuie să-i mai dea 100.000 de dolari pentru creşterea fiicei lor.

Pe lângă problemele financiare, Tori și Dean au avut o relație presărată cu certuri, în câteva rânduri fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-i calma. Cei doi au fost aproape de divorț după ce el a înșelat-o în 2013. Cu ajutorul unui program de terapie, cuplul, care a aniversat în 2016 zece ani de mariaj, a trecut peste momentul dificil. Actrița a declarat anul trecut că a cincea sa sarcină a venit la momentul oportun, adăugând că își iubește nebunește soțul și copiii.

Celebră pentru rolul din serialul "Beverly Hills 90210", Tori Spelling a mai jucat în filme de televiziune precum "Co-Ed Call Girl" şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod