Tori Spelling a rămas „mască“: Întrebarea-șoc la care a fost nevoită să răspundă într-o emisiune

Problemele financiare au pus-o într-o situație dificilă pe Tori Spelling. Vedeta a fost "luată la țintă" într-o emisiune TV


City National Bank a deschis procesul împotriva celor doi în decembrie 2016, după ce aceștia nu au acoperit un credit de 400.000 de dolari.
În ultimii ani, Tori Spelling și soțul său au tot acumulat datorii. În ianuarie, actrița a fost obligată să achite 88.246 de dolari către American Express. Cu o lună înainte, vedeta a primit un ordin pentru a achita datoriile acumulate cu un card de credit emis de Citibank, debitul fiind de 5.043 dolari.

Problemele financiare ale cuplului nu se opresc aici.

În 2017, cei doi aveau restanțe de aproape un milion de dolari la taxe și impozite, iar surse citate de Radar Online au declarat că IRS (Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite) le-a debitat conturile pentru a acoperi datoriile la buget.

Mama actriței, Candy Spelling, care are o situație financiară bună, i-a ajutat pe cei doi plătind o parte din cheltuielile lor lunare destul de mari - cumpărături de la magazine și taxele de școlarizare pentru copii.
Văduva cunoscutului producător TV Aaron Spelling, Candy a rămas cu o mare parte din averea lui, estimată la 600 de milioane de dolari, după ce acesta a murit în 2006, la 83 de ani.

Tori Spelling a încercat să-și reducă datoriile semnând pentru a apărea în reality show-ul "True Tori", transmis de postul VH1, și în serialul de comedie "Mystery Girls", realizat de ABC Family.
"Trăim de la un cec la altul! După show-ul ăsta, n-am nicio idee dacă lucrurile or să meargă. De exemplu, voi reuși să-mi susțin familia în următoarele șase luni? Uitați-vă la viața pe care o ducem. Plătim cinci nenorocite de școli private", s-a plâns ea în "True Tori".

Tori Spelling și Dean McDermott au cinci copii - Liam, în vârstă de 11 ani, Stella - 10, Hattie - 6, Finn - 6 și Beau - 18 luni.

Dean McDermott mai are un copil, Jack Dermott, în vârstă de 19 ani, din căsnicia anterioară cu Mary Jo Eustace. Fosta lui soţie susţine că Dean trebuie să-i mai dea 100.000 de dolari pentru creşterea fiicei lor.

Pe lângă problemele financiare, Tori și Dean au avut o relație presărată cu certuri, în câteva rânduri fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-i calma.
Cei doi au fost aproape de divorț după ce el a înșelat-o în 2013.
Cu ajutorul unui program de terapie, cuplul, care a aniversat în 2016 zece ani de mariaj, a trecut peste momentul dificil. Actrița a declarat anul trecut că a cincea sa sarcină a venit la momentul oportun, adăugând că își iubește nebunește soțul și copiii.

Celebră pentru rolul din serialul "Beverly Hills 90210", Tori Spelling a mai jucat în filme de televiziune precum "Co-Ed Call Girl" şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod