Topul celor mai populare vedete ale internetului

Internetul este cel mai accesibil mod de a-ti "atinge" idolii prin poze, stiri, citate... Competitia pentru cea mai cautata vedeta pe internet a fost foarte stransa, iar rezultatele sunt cel putin surprinzatoare. Revista Forbes a realizat topul celor mai "vizitate" vedete ale internetului.

1 Bill Clinton

De cand a parasit casa Alba, Bill Clinton inca mai apare pe podiumuri pentru a tine discursuri in jurul lumii. El "valoreaza" aproximativ 125.000 de dolari pe discurs in State, si 250.000 de dolari pe cele tinute in strainatate. Insa popularitatea si contul din banca nu pot decat sa creasca, tinand cont de faptul ca de curand, si-a lansat cartea autobiografica "My Life".

2 Julia Roberts

Una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, Julia Roberts, a fost "onorata" cu numai 5 milioane de dolari pentru filmul "Ocean's Twelve", dar va obtine in curand 20 pentru rolul din "Closer", regizat de Mike Nichols.

3 Mel Gibson

Hollywoodul si-a intors spatele de la filmul insangerat inspirat din Biblie, realizat de Mel. Cu "Patimile lui Hristos", el a castigat 600 de milioanede dolari, deoarece filmul a avut un adevarat succes la public, si este probabil sa mai scoata inca 150 de milioane de dolari anul viitor. Mel Gibson s-a inclus in toate clasamentele referitoare la vedete pe pozitii fruntase, fie ca vorbim de bani, presa, popularitate pe internet sau audienta TV.

4 Beyonce Knowles

Cantareata si actrita, Beyonce colectioneaza Premii Grammy si laude. De asemenea, ea "acopera" copertile revistelor, tabloidelor, ziarelor si nu in ultimul rand, homepage-urile site-urilor web. Popularitatea ei este incontestabila atunci cand iese la brat cu iubitul ei - Jay-Z.

5 Angelina Jolie

Fost subiect zilnic pentru presa de scandal, iar acum preferata presei "serioase", Jolie si-a facut aproape un obicei din a aparea pe copertele revistelor de mare calibru. Numai Jennifer Aniston o depaseste in preferintele jurnalistilor. Angelina are si un program de lucru foarte sever, jucand in filmele "Sky Captain" si "Mr. and Mrs. Smith", in care va lucra alaturi de Brad Pitt.

6 Tom Cruise

Inca se tine de "Afaceri riscante". Nu a primit bani in avans pentru "Ultimul Samurai", asteptand o parte mai consistenta din profit. Insa "pierderea" se compenseaza daca joaca intr-un film de actiune, unde este cel mai bine platit...

7 Halle Berry

Culege inca roadele de pe urma rolului din "Die Another Day", unde rolul de Bond-girl i-a adus titlul de sex-symbol. Halle Berry va sari in aceasta vara in pantalonii de piele ai femeii-pisica (Catwoman). Fosta regina a frumusetii, castigatoarea unui Oscar inca ramane foarte "vizitata" pe internet.

8 Tiger Woods

Cifra norocoasa a lui Tiger este sapte, acesta fiind si numarul zecilor de milioane de dolari pe care le detine. Este cel mai bine cotat jucator de golf al lumii si este pe cale sa se casatoreasca cu modelul suedez Elin Nordegren.

9 Paris Hilton

Anul trecut Paris Hilton era cunoscuta drept mostenitoarea care iubea petrecerile. Dupa ce a fost distribuita pe net caseta in care Paris avea propriile "petreceri private", acest lucru s-a schimbat. Nu are nevoie sa munceasca pentru a trai decent, dar se descurca si pe cont propriu, datorita reality-show-ului "Fox's The Simple Life" la care a participat alaturi de sora ei si a catorva joburi de modeling.

10 Michael Jordan

Lui Jordan nu i-a iesit incercarea de a cumpara Milwaukee Bucks anul trecut, dar multi cred ca va incerca sa cumpere alta echipa. In acest timp, el va incasa de la Nike cecuri in valoare de 25 de milioane de dolari pe an. Marca Jordan a companiei Nike are ca profit 500 de milioane de dolari pe an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod