Topul celor mai harnice mame

Madonna ocupa locul 1 in topul celor mai harnice mamici de la Hollywood, realizat de revista Forbes, dupa ce a bifat 2008 ca unul dintre cei mai productivi ani din cariera sa. A vandut circa un milion de albume in SUA, a fost intr-un mega-turneu si a incheiat mai multe contracte de publicitate cu Sunsilk, Louis Vuitton, Vodaphone etc.

Madonna ocupa locul 1 in topul celor mai harnice mamici de la Hollywood, realizat de revista Forbes, dupa ce a bifat 2008 ca unul dintre cei mai productivi ani din cariera sa. A vandut circa un milion de albume in SUA, a fost intr-un mega-turneu si a incheiat mai multe contracte de publicitate cu Sunsilk, Louis Vuitton, Vodaphone etc.

Toate acestea au produs incasari de 110 milioane de dolari, conform topului Forbes dat ieri publicitatii.

Pe locul doi al clasamentului se afla Reese Witherspoon, la mare distanta de Madonna, cu doar 24 de milioane de dolari. Mare parte a veniturilor ei se datoreaza filmului De Craciun nu stam acasa care a realizat anul trecut incasari de peste 160 de milioane de dolari in toata lumea.

Reese este, de asemenea, imaginea cosmeticelor Avon si reprezinta mai multe organizatii caritabile. Are doi copii – Ava si Deacon – din casatoria cu Ryan Phillippe.

Gwyneth Paltrow, mama lui Apple si a lui Moses, se afla pe locul 3 al topului Forbes cu incasari estimate la 20 de milioane de dolari. A avut mare succes in 2008 cu filmul Iron Man care a realizat incasari de 580 de milioane de dolari.    


In topul celor mai harnice mamici au mai intrat Julia Roberts (mama a trei copii) si Angelina Jolie, care si-a facut timp anul trecut pentru a castiga 14 milioane de dolari. Este chiar o performanta, daca luam in considerare faptul ca are sase copii.



S-au mai calificat Kate Winslet, mama a doi copii, si Faith Hill, mama a trei copii.   

Nu au fost trecute cu vederea de Forbes nici vedetele-mamici de la Hollywood care au decis sa-si sporeasca veniturile profitand de curiozitatea publicului in ceea ce priveste viata lor personala. Jessica Alba, de exemplu, a intrat pe locul 13 in clasament cu venituri de 6 milioane, din care 1,5 milioane de dolari au fost incasati in urma vanzarii primei fotografii cu fiica sa, Honor Marie Warren.
Tot anul trecut, revista People a platit circa 11 milioane de dolari pentru primele fotografii cu gemenii cuplului Jolie-Pitt.  

Specialistii prestigioasei reviste Forbes au luat in calcul femeile de succes din lumea divertismentului international, iar criteriul principal pentru ca o vedeta sa se „califice” in clasament a fost ca aceasta sa aiba cel putin un copil.

Veniturile au fost estimate pe baza vanzarilor de bilete (filme si concerte), vanzarilor de albume, salariilor si contractelor de  publicitate si de reprezentare.   

Iata lista completa a celor mai harnice mamici de la Hollywood:

1. Madonna – 110 milioane de dolari
2. Reese Witherspoon – 24 milioane de dolari
3. Gwyneth Paltrow – 20 milioane de dolari
4. Julia Roberts – 17 milioane de dolari
5. Sarah Jessica Parker – 15 milioane de dolari
6. Angelina Jolie – 14 milioane de dolari
7. Heidi Klum – 14 milioane de dolari
8. Kate Winslet – 12 milioane de dolari
9. Kimora Lee Simmons – 12 milioane de dolari
10.
Kelly Ripa – 10 milioane de dolari
11. Gwen Stefani – 9 milioane de dolari
12. Victoria Beckham – 7 milioane de dolari
13. Jessica Alba – 6 milioane de dolari
14. Cate Blanchett – 4 milioane de dolari
15. Faith Hill – 1,5 milioane de dolari

Foto: elcpartnersinenglish.pbwiki.com

28 Aprilie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:58
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod