Top 7 "piţiponci" de România

Lumea mondenă a României este plină până la refuz de astfel de "domni" care, deşi nu au făcut mai nimic interesant ca să ajungă aici, se află în permanenţă în atenţia opiniei publice. Sunt bogaţi, au fost implicaţi în divorţuri scandaloase, au maşini oripilant de scumpe, schimbă femeile ca pe şosete, fac sex în public şi sunt dependenţi să apară în presă oricum, oricând şi cât mai mult. Dar ce calităţi extraordinare au? Greu de spus. Pentru "merite deosebite", au primit titulatura de "piţiponci" de România. Sunt ca Bianca Drăguşanu, Simona Senzual, Andreea Tonciu sau Sânziana Buruiană, dar la masculin.
1 din 8

Pepe

Divorţul de Oana Zăvoranu l-a schimbat foarte mult: apariţiile lui publice sunt din ce în ce mai bizare şi mai obscene (vezi AICI cum a mimat o partidă de sex cu Marina Dina la emisiunea "Răi da' Buni" de la Antena 1), declaraţiile destul de acide şi merge din scandal în scandal. Ba aruncă cu apă peste paparazzi, ba mai merge la TV şi mai face câteva declaraţii siropoase despre viaţa intimă a Oanei. Dintr-un personaj destul de serios, Pepe a ajuns să se comporte "precum un maimuţoi", după cum declară fosta lui soţie. Să-i dăm dreptate?
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 6 Iul 2011, 19:55
    Pepe

    era vorba de pepe, in caz ca nu v-ati dat seama:D

    0
    0

  • oana pe 6 Iul 2011, 19:54
    dintotdeauna

    rabla asta nu a inceput sa se comporte ca un maimutoi....a fost dintotdeauna insa nu a fost asa mult bagat in seama

    1
    0

  • AlleSweetGirl pe 6 Iul 2011, 12:21
    lool =)))

    mda .... ma bucur k a facut articolul asta k sa nu mai zik k doar fetele sunt pitipoance =)).

    1
    0

  • S pe 5 Iul 2011, 16:34
    haha

    Fratilor,l-ati uitat pe Borcea.Mai nou e peste tot..

    3
    0

  • ionelala pe 4 Iul 2011, 22:08
    pentru anna.anna

    Pentru cultura ta generala, ca tot iti place de meseria lui Bote, sa stii ca el este un DESIGNER.Poate pentru tine este doar un citez"dizainer". Nu trebuie sa fii in consiliul academic ca sa stii sa scrii un cuvant de bun simt.

    2
    1

  • bailesti pe 4 Iul 2011, 19:29
    ha ha

    Botezatu e "fetitza" asa ca el trebuie bagat la categoria Pitzipoance !! :DDDD

    4
    0

  • myha pe 4 Iul 2011, 17:49
    f tare titlul!!

    oamenii astia chiar sunt penibili ce sa mai...pepe de ceva timp e primul ''pitiponc'' :)))

    6
    0

  • Cosmin pe 4 Iul 2011, 15:57
    Aveti 100% dreptate

    Aveti perfecta dreptate,in legatura cu toti "candidatii" .Toti isi merita titlul, ca sa nu mai zic ca ar manca si c***** sa iasa in evidenta,deci ca si concluzie viata lor intima este un pret mult prea mic pt "setea de afirmare,publicitate..etc."pe care o au acestia in ei.O sa ne ducem dracului,daca nu suntem deja acolo.

    6
    0

  • anna.anna pe 4 Iul 2011, 14:39
    anna

    loool cum poate fii Botezatu sau Pepe pitiponici , mai ales BOTEZATU care este si dizainer , sa va fie rusine k face-ti astfel de articole inutile ...RUSINE , dak era adevarat mai ziceam dar in halul asta sa demigrati niste oameni care voi nu le ajingeti la degetul mic de la picior .

    5
    16

  • Ana pe 4 Iul 2011, 13:09
    Corect!

    In sfarsit un articol adevarat intru totul dar nici asa nu e complet, mai sunt muuulti "pitziponci" de Romania. Pepe e un libidinos badaran, Botezatu e un destrabalat scarbos si ingamfat, Fizz e un copil imatur de bani gata, si tot asa as putea tine-o la nesfarsit dar am si lucruri mai bune de facut decat sa-mi pierd timpul cu tot felul de ratati care se cred vedete.

    15
    5

  • Ale pe 4 Iul 2011, 12:05
    Bote nu e "pitziponc" mai fratilor!!!!!

    Cum puteti spune ca Botezatu e in categoria celorlalti... Daca a ales sa faca putin televiziune, pentru ii merge foarte bine din chestia asta, so what? nu inseamna ca daca a lasat-o mai moale cu moda e decazut....Si oricum nu poti sa il pui in aceeasi oala cu Costin Marculescu sa Fizz... Si da, a fost implicat in scandaluri dar nu cred ca a fost o chestie voita... S-a intamplat si that's it!!!

    6
    11

  • klaw pe 4 Iul 2011, 10:55
    liviu varciu

    mda......se plange mereu ca nu are bani dar in schimb se distreaza prin cluburi cu fete, apare la TV pt a o impresiona pe Adelina Pestritu, dar daca e sa ne gandim...de ce s-a mai despartit de Adelina daca o vrea inapoi?

    6
    6

  • Elena pe 4 Iul 2011, 10:14
    Botezatu - homosexualul - ........

    ......este singurul care genereaza sila / mila / disperare si butonat alt canal cand apare !! Uns cu toate alifiile stie - din batrani :" De bine, de RAU, dar sa se vorbeasca despre tine, ca sa iesi in evidenta, ca altfel, te uita toata lumea ! " Intr-adevar ca a ajuns ...CIRCAR la patrat: si ca e gay ( tot afasandu-se cu dame, si mai mult se acuza; cam asa ceva scriau revistele ca ar fi procedat, si printul ALBERT; vai de viata miresei lui! ), si ca se sufoca lumea tot vazandu-l pe sticla ! In rest, faca-se voia lor! banii sa iasa! Sunt barbati adevarati, care e problema? Se descurca, si ei, cum pot pe vremurile astea! P.S. L-ati uitat pe ...MITOSERU !

    7
    5

  • VASILE pe 4 Iul 2011, 09:51
    NU E ADEVARAT ..

    CHIAR AM URMARIT EMISINILE CU PEPE . A FOST SI A RAMAS UN BAIAT SINCER .POVESTEA CU OANA AIA A FOST O GRESEALA FOARTE MARE .INDIVIDA AIA E PENALA RAU DE TOT .O NEBUNA CERTAREATA TUPEISTA NESIMTITA CE SA VA ZIC? PEPE MERITA MAI MULT ! BINE CA MACAR ACUM SI-A DAT SEAMA .CHIAR DACA V-A PLATIT NEBUNA AIA SA SCRIETI ASTA NU VETI REUSI SA SCHIMBATI OPINIA PUBLICA IN PRIVINTA LUI PEPE .HAI SA FIM SERIOSI !

    6
    10

  • silvia pe 4 Iul 2011, 07:27
    nu aveti dreptate

    V-a platit Oana sa scrieti asta? o descreierata....nebuna nebunelor, cine s-a certata mai mult ca ea cu mamam ei, pacat de el ca n-a stiut sa o evite din start.

    8
    10

  • Mony pe 4 Iul 2011, 06:35
    Prostie omeneasca

    Lauda e prostia omului fara srupule fara caracter ?De ce ! Pentru ca a avea multe femei in pat e o adevarata tampenie sau insers femeile sa aibe mai multi barbati in pat pentru ce a se lauda sau sa fie la numar ?Bineinteles nui problema mea ,treaba mea de a critica dar e cea ,mai mare tampenie din lume , ,,doi oameni daca se iubesc se respect pun pasiune in tot cea ce face increderea fata unul de celalalt ,referitor parte femeiasca parte barbateasca ,pot invinge orce obstacol in viata asta depinde de parteneri de vointa loialitatea fata de celalalt ,increderea si iubirea dar: se pare caci a disparut asa ceva de pe pamant .In fine fiecare sa faca cea ce le pofteste inima . M

    5
    8

  • Dyutza_003 pe 3 Iul 2011, 23:25
    Titlul rupe

    ,,Pitiponci"...lol)) Pepe, intradevar s-a schimbat, a devenit enervant. Probabil fosta l-a molipsit de prostie omeneasca.

    18
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod