Top 7 cei mai influenţi gay de la Hollywood. Cum au ajuns celebri?

Ellen DeGeneres, prima vedetă din televiziunea americană care a dezvăluit în direct că este lesbiană, în 1997, se numără printre cele îndrăgite dar şi cele mai puternice celebrităţi din lume. Nu este însă singura vedetă gay care a cunoscut succesul la Hollywood. Iată 7 dintre cei mai influenţi gay, potrivit unui top întocmit de revista Out.
1 din 8

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres, în vârstă de 56 de ani, este una dintre cele mai influente vedete de televiziune din lume. În 2013, ea s-a aflat pe locul al zecelea în topul anual al celor mai influente celebrităţi din lume, întocmit de revista Forbes. Este căsătorită de 6 ani cu actriţa Portia de Rossi, cu care are o relaţie din 2004.

A devenit cunoscută odată cu animaţia "În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo", în care a asigurat vocea pentru unul dintre personajele principale. A ajuns apoi realizatoarea şi prezentatoarea propriului show TV, "The Ellen DeGeneres Show", a scris cărţi care au ajuns bestseller şi a făcut parte din juriul emisiunii "American Idol", care se bucură de o mare audienţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod