Top 5 destinaţii de vacanţă pentru vedetele de la Hollywood

Vedetele de la Hollywood îşi permit vacanţe la care mulţi dintre noi nici nu îndrăznesc să viseze. Insulele Hawaii sunt frecventate de cupluri celebre, precum Olivia Wilde şi Jason Sudeikis. De asemenea, Riviera Franceză, Dubai şi Bora Bora sunt alte destinaţiile de top pe care celebrităţile cu milioane de dolari în conturi le vizitează când au ocazia. Iată unde fug starurile din Cetatea Filmului American când vor să se relaxeze!

1. Riviera Franceză


Riviera Franceză este înţesată de staruri în timpul verii. Şi nici nu este de mirare, dacă ne gândim că abundă în hoteluri de 5 stele, restaurante cu preparate fine şi, nu în ultimul rând, plaje bine îngrijite, cu nisip fin şi apa azurie.

Printre vedetele care ajung în mod regulat în oraşele de pe Riviera Franceză se numără Ashton Kutcher şi Mila Kunis, fotomodelul britanic Kate Moss, dar şi Johnny Depp, Colin Firth, Jennifer Lopez şi Cate Blanchett, aceştia din urmă preferând să se cazeze la celebrul Hotel du Cap din Antibes.

Totodată, mogulul media Simon Cowell pare să prefere luxosul Saint Tropez, unde a fost zărit în repetate rânduri relaxându-se la bordul iahtului său impresionant. Tot în Saint Tropez îşi petrec vacanţele şi cuplul de aur al muzicii americane, Beyonce şi Jay Z, dar şi Lady Gaga, Rihanna, Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi cuplul Victoria şi David Beckham.

2. Dubai

Celebrităţile de la Hollywood nu puteau rata nici Dubaiul, cu vara sa eternă, hotelurile de lux - între care şi faimosul Burj al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume -, plajele impecabile şi magazinele cu branduri de top.

Kim Kardashian a viziat somptuosul Dubai alături de mama sa, Kris Jenner, şi s-a declarat, ulterior, "obsedată" de magnifica metropolă arabă. Starleta a fost cazată la hotelul de 5 stele Atlantis Palm Resort, în Bridge Suite, beneficiind de serviciile unui majordom personal. Impresionaţi şi răsfăţaţi s-au lăsat şi soţii Beckham, dar şi cântăreţele Nicole Scherzinger şi Rita Ora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod