Top 10 cele mai dorite femei din lume. Descoperă cine sunt!

Sofia Vergara, starul serialului "Modern Family", va împlini 40 de ani în luna iulie şi este cea mai în vârstă vedetă feminină care s-a impus în topul celor mai dorite 99 de femei din lume (Top 99 Most Desirable Women in the World), întocmit în fiecare an de site-ul AskMen.com. În ediţia anterioară a topului, pe primul loc s-a clasat actriţa Blake Lively.

Printre absenţele notabile din topul pe 2012 se numără actriţele Angelina Jolie şi Jennifer Aniston. Kate Middleton s-a clasat pe locul al 11-lea, iar sora ducesei, Pippa Middleton, a prins "la mustaţă" un loc în top 100, ocupând poziţia 98.

Vezi cine sunt femeile care au intrat în top 10!

1 din 11

1. Sophia Vergara

Actriţa columbiană a captat multe priviri, duminică seară, la gala premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani - SAG Awards -, unde a purtat o impresionantă rochie de culoare roz creată de casa Marchesa, asortată cu bijuterii create de Lorraine Schwartz.

Sophia Vergara a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă într-un serial de comedie", pentru rolul Gloria Pritchett din serialul "Modern Family", dar a pierdut în faţa venerabilei Betty White, recompensată pentru rolul din serialul "Hot in Cleveland".
Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ea s-a orientat apoi spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul "Modern Family" a făcut-o celebră şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy. Şi, chiar dacă pare greu de crezut, are 40 de ani şi un fiu de 20 de ani!

2 Februarie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 2 Feb 2012, 12:31
    mda...

    kate si pippa midelton "frumuseti pure"?? ce sa spun... Hai sa fim seriosi!!!

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod