Toni Braxton, frumuseţe la 50 de ani: Cum arată vedeta bolnavă de lupus

Toni Braxton, la 50 de ani: Vedeta arată fantastic pe covorul roşu


Activitatea cinematografică nu o împiedică pe vedeta R&B să lucreze la noi proiecte muzicale. Ea a lansat recent "Deadwood", un nou extras de pe următorul album, intitulat "Sex and Cigarettes", care va fi lansat în luna septembrie. "Simt că am îmbătrânit, acum spun ceea ce simt. Nu vreau să fiu cenzurată", a declarat ea pentru The Insider despre noul material discografic pe care îl pregăteşte pentru acest an.

Braxton a dezvăluit în 2010 că a fost diagnosticată cu boala autoimună Lupus. "Sunt unele zile în care nu pot controla boala", a dezvăluit cântăreaţa pentru Huffington Post.

"Trebuie să stau în pat. Când suferi de Lupus, te simţi de parcă ai avea gripă tot timpul. Sunt momente în care poţi trece peste, dar în alte momente le spun copiilor că trebuie să mă odihnesc", a mai spus ea.

Lupusul este o boală autoimună, puţin cunoscută, iar pentru diagnosticarea acestei afecţiuni sunt necesari, în medie, patru ani şi consultarea a trei medici diferiţi. În 90% din cazuri, lupusul atacă femeile tinere, active, cu vârsta între 15 şi 44 ani  şi poate apărea oricând, fiind o boală ale cărei cauze rămân necunoscute.
Conform Mediafax, în Romania, peste 9.000 de persoane suferă de lupus.

Născută în 1967, cântăreaţa şi compozitoarea R&B a câştigat, de-a lungul carierei, şase premii Grammy, şapte premii American Music şi nouă distincţii Billboard Music şi a vândut peste 66 de milioane de discuri în toată lumea.

În 1993, albumul de debut, care poartă numele artistei, a ajuns pe primul loc în Billboard 200, cu hiturile "Love Shoulda Brought You Home", "Another Sad Love Song", "Breathe Again" şi "You Mean the World to Me".
Un alt succes răsunător a fost şi al doilea album de studio, "Secrets", lansat în 1996, care include hiturile "You're Makin' Me High" şi "Unbreak My Heart". Pe 18 septembrie 2011, artista a primit o stea pe Music Hall of Fame din Macon, statul Georgia, care a întrerupt acest gen de evenimente în acelaşi an.

Toni Braxton a jucat în filme ca Înmormântarea (2001), Playd: A Hip Hop Story (2002), Kevin Hill (2005), The Oogieloves in the Big Balloon Adventure (2012), Twist of Faith (2013), My Name Is Love: The Darlene Love Story (2014).

Vedeta are doi fii din căsătoria cu muzicianul Keri Lewis, cu care s-a căsătorit în 2001 şi de care s-a despărţit în 2009.
Ea a susţinut un concert în România la Revelionul 2012, la Romexpo.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod