Tom Cruise rămâne singur: El neagă o aventură după divorțul de Katie Holmes

Starul în vârstă de 51 de ani a anunțat că informațiile despre întâlnirea lui cu actrița Laura Prepon, de religie scientologică, sunt false.

Revista Grazia a scris în această săptămână că Tom Cruise a avut o întâlnire romantică cu actrița Laura Prepon, în vârstă de 33 de ani. Cei doi au luat cina la restaurantul The Renaissance din incinta hotelului Manor, din Los Angeles, unde au stat de vorbă la un pahar de vin vechi, un Merlot din 1979. El a adus-o cu o mașină de epocă, iar sticla, comandată dinainte, îi aștepta pe masă când au ajuns la restaurant, unde au petrecut trei ore glumind și râzând. Tom a fost în al nouălea cer.
Publicația britanică a mai scris că cei doi au avut o nouă întâlnire duminică, în același loc, unde au luat micul dejun. După câteva zile, ea l-a însoțit pe Tom la o petrecere organizată în casa unui alt scientolog celebru, John Travolta.


"Tom este în cel mai fericit moment al său de la divorțul de Katie. O cunoaște pe Laura de câțiva ani, iar acum fac parte din același grup de prieteni, alături de John Travolta și soția lui, Kelly Preston.

A fost mereu fascinat de ea și după ce a văzut-o în <<Orange Is the New Black>>, ea a devenit o atracție pentru el. Așa că i-a cerut să iasă cu el", a mai scris revista Grazia.

Multe detalii și nimic adevărat. Informația este falsă, cel puțin așa susține actorul. Un reprezentant al său a declarat pentru site-ul RumorFix că nu a existat o întâlnire între Tom și Laura. În afara profesiei, cei doi mai au un lucru în comun: amândoi sunt membri ai Bisericii Scientologice, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Publicația UsWeekly citează o sursă care confirmă că ei au fost prezenți la evenimentele organizate de biserica lor, însă nu au o relație. Persoana care a vorbit cu jurnaliștii a mai spus că starul își dorește să aibă o iubită. "Va avea din nou o iubită, a mai vorbit cu femei. Acum e prea relaxat și extrovertit", a spus sursa.

Laura Prepon a fost timp de șapte ani iubita lui Christopher Masterson, fratele fostului ei coleg din "That '70s Show".

Ei s-au despărțit în 2007. Actrița a mai avut o relație cu actorul Scott Michael Foster, cunoscut pentru rolul din "Californication".



După divorțul de Katie Holmes, unul dintre cele mai surprinzătoare evenimente mondene consemnate anul trecut, Tom Cruise nu a mai avut o relație publică, deși presa de scandal a publicat zvonuri care s-au dovedit fără fundament.

Recent, starul din "Oblivion" a decis să reacționeze la articolele false care îi afectează imaginea. El a dat în judecată tabloidele americane In Touch şi Life & Style, cerând daune de 50 de milioane de dolari, după ce, anul trecut, a fost acuzat în aceste publicaţii că ar fi un tată iresponsabil.



Vorbind pentru prima oară despre divorţul de Katie Holmes, Tom Cruise s-a apărat împotriva articolelor din presă care au lăsat să se înţeleagă că şi-ar fi abandonat fiica, Suri, în vârstă de şapte ani, după ce s-a despărţit de mama acesteia, anul trecut, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.



"Nu am înlăturat-o pe Suri din viaţa mea - nici fizic, nici emoţional, nici financiar sau în alte feluri (...) Chiar şi atunci când lucram în străinătate şi nu puteam să o văd pe Suri, eram (şi suntem în continuare) extrem de apropiaţi", se arată în documentele depuse la tribunal, obţinute de site-ul tmz.com. "După cum arată numeroasele e-mailuri dintre mine şi mama lui Suri din această perioadă, am fost o prezenţă constantă în viaţa lui Suri. Deşi sunt sigur că fiicei mele îi este dor de mine, când nu sunt cu ea (după cum şi mie îmi este dor), ea este un copil foarte fericit, avem o relaţie minunată şi conversaţii telefonice pline de veselie", a spus actorul, ripostând faţă de un articol din tabloidul In Touch, ce purta titlul "Abbandoned by Daddy/ Abandonată de tati".



Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie 2012, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise.

Potrivit apropiaţilor săi, starul a fost luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale.

Cei doi foşti parteneri de viaţă au încheiat un acord financiar la mai puţin de două săptămâni după aceea. Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august 2012, în urma divorţului actriţa primind o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.



Conform presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor, Suri, care locuieşte cu mama ei la New York, notează Mediafax.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod