Tom Cruise nu-i dă voie lui Nicole Kidman să meargă la nunta fiului lor adoptiv: „Nu vrea ca ea să fie acolo“

Connor Cruise e adept al scientologiei și nu iese din cuvântul tatălui său


Fiica adoptivă a actorilor Tom Cruise şi Nicole Kidman a declarat recent că instruirea primită pentru a deveni auditor al Bisericii Scientologice a ajutat-o să treacă peste problemele personale. Într-un e-mail trimis filialei din Londra a Bisericii Scientologice, citat de The Underground Bunker, un blog dedicat cultului, Isabella Cruise a scris că instrucţia s-a dovedit a fi ceva de care avea nevoie şi a susţinut că, după ce a trecut de testările specifice funcţiei şi a început să profeseze, şi-a dat seama că a fi auditor este ceea ce căuta şi "piesa lipsă" din viaţa sa.

Potrivit Daily Mail, calitatea de auditor îi permite Isabellei Cruise să fie un consilier pentru alţi adepţi ai sectei.

Ea va avea sarcina de a-i scăpa de negativism pe noii membri prin intermediul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri şi prin folosirea unui detector de minciuni de bază, cunoscut sub numele de "e-meter".

Isabella le-a transmis celor care se pregătesc să devină auditori că merită să treacă prin acest proces deoarece îi va ajuta să treacă peste problemele personale. Ea a declarat că acesta e "un dar pentru ei şi pentru mulţi alţii" şi a susţinut că adepţii bisericii vor avea nevoie de un asemenea tip de consilieri pentru a supravieţui, indiferent că vor alege să intre în rangurile înalte ale cultului sau nu.

Tânăra i-a mai mulţumit tatălui ei, Tom Cruise, dar şi altor membri scientologi ai familiei, pentru că i-au oferit susţinere în timpul instrucţiei şi că nu au lăsat-o să fie acaparată de probleme.
Afirmaţiile acesteia reprezintă o premieră în rândul cultului scientologic, deoarece nu au mai existat celebrităţi, fie şi unele de rang mic, care să promoveze munca depusă pentru a deveni consilier. Totodată, declaraţiile sale denotă că, asemenea tatălui ei, Isabella e foarte dedicată bisericii şi le arată membrilor obişnuiţi că vedetele susţin atât cultul, cât şi pe liderul său, David Miscavige.

Cultul scientologic, din care mai face parte şi actorul John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare.

Cultul scientologic a fost fondat în Statele Unite ale Americii, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre.
Scientologia a obţinut avantaje fiscale rezervate cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de întreprindere comercială.
Biserica Scientologică are milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente, iar adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Tom Cruise mai are o fetiță, Suri, în vârstă de 12 ani, din căsnicia cu actrița Katie Holmes. În octombrie 2018, presa a scris că el nu a mai văzut-o pe fiica lui de mai mulți ani.

Nicole Kidman are două fiice, Sunday (10 ani) și Faith (8 ani) cu actualul soț, cântărețul de muzică country Keith Urban, cu care s-a căsătorit în 2006.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod