Toamna se numara show-urile mari, la Kanal D

Din 1 septembrie, Kanal D isi lanseaza grila de toamna, aducand in fata telespectatorilor productii noi - "KIDSing", show-ul de comedie "DISCOTE-K", "Supermodels by Catalin Botezatu", "O marit pe soacra mea", precum si noi sezoane ale programelor deja consacrate - "Teo Show", "WOWBiz", "D-Paparazzi", "Draga mea prietena", "Te vreau langa mine", "Asta-i Romania!", "Stirile Kanal D".

Grila de toamna Kanal D se adreseaza unei  largi categorii de public si acopera o paleta diversificata de continut:  divertisment, reality-show-uri, seriale TV, filme, comedie, lifestyle, stiri.  Emisiile Kanal D vor putea fi urmarite de intreaga familie, fiecare membru al acesteia regasind in grila statiei emotie pura,  umor din belsug, sarea si piperul dezvaluirilor in premiera,  adrenalina competitiilor reale si bucuria castigurilor.

"KIDSing", unicul show de talente dedicat exclusiv vocii copiilor, incepe pe 10 septembrie si va fi difuzat in fiecare miercuri de la ora 20.00.

”KIDSing” nu este doar un concurs al vocilor si al formarii concurentilor pentru a deveni artisti in adevaratul sens al cuvantului, ci si un spectacol de divertisment de calitate in care firul rosu ramane emotia.  Echipa Juriului este formata din Antonia, Gabriel Cotabita si Wilmark.

Prezentatorii "KIDSing" sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a muzicii romanesti, posesoarea unei voci fenomen.  Fiecare dintre finalistii Galelor KIDSing va avea parte de propriul sau videoclip, inregistrat alaturi de un artist consacrat.

Un singur copil va castiga insa titlul de Artistul KidSing al Anului si marele premiu de 20.000 de Euro! Surprizele pentru marele castigator vor continua cu lansarea lui pe piata muzicala prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artistilor consacrati.

Show-ul va fi filmat cu 10 camere HD intr-un decor modern construit la Kentauros, unul dintre cele mai profesionale studiouri din Romania, ce pune la dispozitie o suprafata impresionanta (1 100 mp,  13 m inaltime). Show-ul „KIDSing” va aduce, din 10 septembrie, atmosfera marilor concerte pe micul ecran!

26 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod