tinerete versus batranete

Ținerețe versus bătrânețe. Cum ar arăta Meghan, Harry, Kate și William dacă ar fi în vârstă

Ești curioasă cum ar arăta membrii tineri ai familiei regale britanice dacă ar fi în vârstă? O aplicație pe care o poți încerca și tu ne face o simulare!

Fanii au folosit filtrul de vârstă al FaceApp pentru a prezice cum vor arăta Meghan, Harry, Kate și William atunci când vor fi bătrâni și cărunți. Surprinzător sau nu, arată destul de bine!

Aplicația este renumită pentru filtrele sale amuzante, care permit utilizatorilor să schimbe genul, să întinerească sau, cel mai nou, să adauge câțiva ani în plus la vârstă cu ajutorul câtorva riduri și a firelor albe.

Kate Middleton



Pe Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, o știm tânără și uimitoare și o iubim cu toții

Viitoarea regină va arăta probabil uimitor și la bătrânețe, potrivit aplicației care a adăugat câteva riduri pe chipul său, dar care nu au reușit să îi diminueze strălucirea.

Meghan Markle



Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, arată perfect mereu

Chiar dacă ar avea câteva riduri de expresie și câteva fire de păr albe, ea tot va arăta foarte bine.

Prințul Harry



Astăzi, cea mai dominantă trăsătură fizică a prințului Harry, în vârstă de 36 de ani, este părul roșcat

Citește și: 18 vedete care au îmbătrânit grațios și arată umitor indiferent de vârstă


Probabil, odată cu înaintarea în vârstă, această trăsătură aparte va dispărea, însă ochii și privirea lui vor rămâne aceleași și ne vor zâmbi la fel ca acum.

Prințul William

Viitorul rege al Angliei, prințul William, în vârstă de 38 de ani, ar putea să nu se schimbe prea mult de-a lungul anilor

După aplicarea filtrului de vârstă, prințul William poate va avea câteva riduri în plus la bătrânețe, dar cu siguranță nu își va pierde mai mult din păr.

Sursă: dailymail

11 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod