Tinereţe fără sfârşit: Vedetele care arată la fel de bine ca acum 10 ani

Există oameni norocoşi care nu îmbătrânesc vizibil; anii trec, dar ei sunt neschimbaţi, fără să facă ceva în mod special. Iar în cazul vedetelor, care, e drept, beneficiază de toate avantajele industriei de frumuseţe, inclusiv operaţii estetice, lupta cu trecerea timpului este o provocare continuă.

Daily Mail a realizat o trecere în revistă a celebrităţilor care arată la fel sau chiar mai bine decât în urmă cu un deceniu. Pe lista întocmită de cotidianul britanic se regăsesc Gwen Stefani, Jennifer Lopez şi Kylie Minogue.
1 din 12

Angelina Jolie

În vârstă de 39 de ani, soţia lui Brad Pitt este în continuare una dintre cele mai puternice femei de la Hollywod. Şi arată la fel de bine ca acum 12 ani, după cum se poate observa, chiar dacă a trecut printr-o dublă mastectomie şi o operaţie de înlăturare a uterului şi ovarelor pentru a evita ameninţarea cancerului. Cu şase copii în grijă şi cu eforturile în scop umanitar pe care le face în fiecare an fără a-şi întrerupe cariera, Angelina este un exemplu pentru femeile din întreaga lume.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Camelia pe 4 Mai 2015, 13:18
    Viata de artist presupune multe sacrificii umane

    Viata de artist desi foarte frumoasa ,presupune multe sacrificii ,e deajuns sa fii singur in viata ca sa fii preocupat mereu de activitatea ta artistica ,care epuizeaza omul dar si il implineste profesional si il face fericit ,e istovitor ,mai ales atunci cand sunt si nopti pierdute si in urmatoarele zile esti asteptat pe platourile de filmare .Un artist intotdeauna trebuie sa arate bine pentru ca este in centrul de atentie ,in vizorul oamenilor care privesc ,admira sau unii care critica ,in functie de felul cum simte fiecare sa isi exprime o parere .Artistii sunt valorosi ,desavarsindu-se prin rolurile care le interpreteaza si care presupun emotii ,talent si daruire .E un lucru mare demn de admirat mai ales pentru o femeie sa faca fata nevoilor familiei ,ale barbatului care are nevoie de dragoste la fel ca si femeia,dar mai ales sa faci fata familiei cand ai copii si au nevoie de multa atentie si grija mai ales din partea mamei dar si al tatalui .Sunt niste sacrificii enorme care uneori autodepasesc conditia umana ,rezistenta unui psihic bun ,rezistenta unor organe interioare care sa rezistente la presiuni interne cat si exterioare de viata >Felicitari pentru aceasta putere de rezistenta care Dumnezeu o daruieste omului si frumusete exterioara dar si interioara sufleteasca ,caci Dumnezeu face minuni cu omul indiferent in ce conditii de viata usoare sau grele traieste .Este un lucru admirabil sa fii si frumos ,sa fii si artist ,sa fii si sotie si sa ai si copii .Multa sanatate ,credinta in Dumnezeu ,copii fericiti ,mama fericita ,artista cu succes ,sot iubitor pentru sotie ,familie si copii cu un viitor frumos .Dumnezeu sa ocroteasca si sa il faca pe om mai fericit ,mai frumos si mai multumitor cu tot ceea ce face,realizeaza si traieste .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod