Thalia, obsedată de talie: Și-ar fi scos două coaste ca să aibă mijlocul mai subțire!


Cântăreaţa şi actriţa mexicană, care şi-a câştigat faima graţie unor roluri precum cele din telenovelele "Maria Mercedes" (1992), “Marimar” (1994) sau "Maria, la del Barrio" (1995), rămâne una dintre cele influente vedete din țara sa. În septembrie anul trecut, ea a fost desemnată un idol în modă de către celebrul lanţ de magazine Macy's.

Pentru toți fanii mei din Filipine, iată dovada! Îmi iubesc faimoasele coaste, le-am păstrat în toți acești ani!Thalia
“Macy’s recunoaşte moştenirea şi influenţa latinilor în ceea ce priveşte naţiunea noastră, nu numai în modă, dar şi în muzică, gastronomie şi alte aspecte ale culturii.
Ţinând cont de faptul că celebrăm Luna Moştenirii Latine, suntem bucuroşi să-i felicităm pe cei care au contribuit la cultura nostră şi să acordăm numele de "Idol în modă" superstarului Thalia"
, a declarat Dineen Garcia, vicepreşedinte Macy’s.

Deşi are în spate o carieră de peste 30 de ani, care a început în copilărie, Thalia a declarat recent că nu-şi doreşte ca cei doi copiii ai ei să îmbrăţişeze aceeaşi meserie. "Când am devenit mamă, totul s-a schimbat pentru mine.
Sper ca cei doi copii ai mei să devină biologi, psihologi sau astronauţi... Dacă, totuşi, îşi vor dori o carieră în show-business îi voi sprijini, dar aş prefera ca ei să se bucure de copilărie"
, a declarat artista mexicană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod