Teoria conspiraţiei: Kylie Jenner a născut copilul lui Kim Kardashian?

O bizară teorie a conspiraţiei capătă tot mai mult interes pe reţelele de socializare. Fanii cred că mama surogat la care a apelat Kim este chiar sora ei.

Anunţul venirii pe lume a celui de-al treilea copil al starletei Kim Kardashian a electrizat reţelele de socializare. Câţiva fani nu sunt, însă, convinşi de informaţiile oficiale şi au ajuns să creeze un curent de opinie ciudat, o teorie a conspiraţiei potrivit căreia Kylie Jenner ar fi mama surogat care a născut bebeluşul vedetei.

Această idee neobişnuită a apărut după ce Kim a anunţat venirea pe lume a unei fetiţe, născută pe 15 ianuarie, la ora locală 12.47, cu ajutorul unei mame surogat care a dus la bun sfârşit sarcina.

Conform Daily Mail, vinerea trecută au apărut zvonuri pe Twitter potrivit cărora Kylie Jenner a intrat în travaliu şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Speculaţiile au pornit după ce pe o pagină creată de fani pe Facebook, The Morning Breathers, a fost postată o captură de ecran conţinând conversaţia dintre o membră a fan-clubului şi o prietenă care se pare că lucrează în spitalul la care ar fi fost dusă Kylie Jenner, relatează Clevver.

În dialogul pe care l-a văzut tot grupul, presupusa sursă susţinea că vedeta în vârstă de 20 de ani a intrat în travaliu şi a fost adusă la spital.
TMZ a anunţat însă că a fost o alarmă falsă.

Cu toate acestea, speculaţiile au continuat să apară. Fanii au început să discute pe Twitter despre un posibil aranjament "în familie" prin care Kylie Jenner să aducă pe lume copilul lui Kim. Mulţi sunt de părere că starleta şi soţul ei nu ar avea încredere în cineva străin, iar faptul că sora vedetei, Kylie Jenner, e însărcinată în această perioadă n-ar fi tocmai o coincidenţă. "E ciudat că @KylieJenner pare să fi fost în spital în weekend iar copilul lui Kim s-a născut ieri.
Este Kylie mama surogat? Da sau nu?"
, a dat startul dezbaterii un fan.

"Sunt convinsă că surogatul pentru Kim şi Kanye a fost @KylieJenner. Dar oricum, felicitări @KimKardashian şi Kanye West pentru ultima voastră realizare. Să aveţi o fetiţă frumoasă şi sănătoasă! Sunt atât de fericită pentru voi!", a scris altcineva.

Potrivit TMZ, Kanye West i-a plătit 45.000 de dolari mamei surogat şi i-a interzis să fumeze, să ia medicamente, să facă băi fierbinţi, să-şi usuce părul ud cu uscătorul electric şi să mănânce peşte crud în timpul sarcinii.
Identitatea acesteia a rămas secretă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod