Teo Trandafir trece la un alt fel de divertisment

"Am incercat sa fac niste proiecte singura, nu am reusit si cineva din PDL mi-a spus: Nu vrei sa facem un lucru bun? Nu mi-a cerut nimeni nimic.
"Am incercat sa fac niste proiecte singura, nu am reusit si cineva din PDL mi-a spus: Nu vrei sa facem un lucru bun? Nu mi-a cerut nimeni nimic. Nici pomeneala. Si inca un lucru: Eu nu am intrat in politica sa inventez gaura de la covrig sau apa calda", a spus fosta realizatoare TV, adaugand ca se va adapta sistemului, il va intelege si il va invinge.

"Doresc sa candidez si am acceptat oferta PD-L pentru ca mi-s dragi copiii, pentru ca au probleme multe si as vrea sa ajut. Este o chestiune de atitudine. Sunt atat de pornita si atat de furioasa in urma lucrurilor pe care le-am vazut incat sunt sigura ca voi reusi. Nu exista alta cale", a concluzionat aceasta.

Asa si-a motivat una dintre cele mai importante persoane publice ale momentului din Romania, decizia de a intra in politica. Anuntul pe care l-a facut in urma cu ceva timp in urma: "Intentionez sa intru in politica", poate ca a avut ecou sau nu in randul publicului, dar cu siguranta ca a avut ecou in randul oamenilor politici.
La aflarea acestei vesti, reprezentantii PD-L i-au propus realizatoarei tv sa se inscrie in partid si, mai mult decat atat, au "aruncat-o" in lupta pentru Colegiul 19. Contracandidata ei este Liliana Ghervasuc Minca din partea PC, fost director al Loteriei.

"Am aflat din presa ca Teo Trandafir doreste sa candideze, am contactat-o, am discutat pe principii. Ea isi propune sa faca ceva pentru familiile defavorizate, pentru copiii defavorizati. Va garantez ca Teo Trandafir nu va pleca la jumatate de mandat pentru un salariu mai bun, cum au facut ceilalti", a declarat Romeo Raicu, presedintele organizatiei PD-L sector 4.

Care este scopul...


"M-am inscris in PD-L pentru ca ma poate ajuta sa duc la bun sfarsit niste planuri cu care ma chinui de niste ani, singura. A fost vorba de o oferta explicita, pe puncte. Am spus ca momentul acesta este foarte bun, ca si cum astrele s-ar fi aliniat in favoarea noastra si iata-ma aici", a declarat vedeta tv imediat dupa ce si-a depus candidatura.


Teo Trandafir a fost intotdeauna aproape de copii, iar lucrurile s-au nuantat categoric in momentul in care a decis sa o infieze pe Maia, fetita ei care acum are 6 ani. Principalele proiecte la care se gandeste sunt axate pe problemele pe care le au copiii, dar si pe legislatia pentru adoptii care, asa cum probabil ca se stie, este extrem de complicata. "Procesul de adoptie este mai ceva ca un travaliu", imi spunea acum ceva timp mamica unui baietel adoptat.

"In ultima perioada nu am facut numai televiziune, ci mi-am acordat timp sa ma implic in proiecte sociale. Daca te uiti despre ce vorbesc politicienii astazi, te iei cu mainile de cap. Numai teme neimportante pentru cetateni. Cred ca tot mai multi oameni, care inteleg nevoile celor de langa ei, ar trebui sa se implice in politica. Eu, de pilda, am proiectele mele legate de copiii talentati, proveniti din familii defavorizate. Insa e greu sa rezolvi problema la nivel national doar cu un ONG.
Or, daca politica demonstreaza ca e cel mai eficient mod de a face ceva pentru copiii amarati, ma gandesc serios sa intru in politica"
, afirma, la incep de martie, Teo Trandafir.

Reactia lui Mircea Badea


Numele lui Teo Trandafir este strans legat, fie ca ne place sa o spunem sau nu, de numele lui Mircea Badea. De foarte multe ori, vedeta tv a marturisit ca Mircea este omul care ii da cele mai bune sfaturi, este omul pe care se poate baza in orice moment, insa si reciproca este valabila cu siguranta.
"Probabil o sa-i fac rau prin ceea ce spun acum, dar pentru noi doi nimic nu e mai important decat prietenia noastra. Noi ramanem prieteni. Daca acum ma suna si imi cere bratul meu drept, eu nu il intreb pentru ce. I-l dau", a marturisit candidata PDL la Camera Deputatilor. In plus, Teo a recunoscut ca acum prietenul ei, Mircea Badea, este "intr-o situatie complicata".

"Mircea nu mi-a spus niciodata ce sa fac si ce sa nu fac. O singura data mi-a spus si bine a facut.
Pentru mine a fost o povara sa nu-i pot spune lui. I-am spus cu multe metafore. Eu sper sa il fac mandru"
, a marturisit fosta moderatoare intrata in politica.

Asa cum era si normal, toata lumea a asteptat reactia moderatorului tv, iar aceasta nu a intarziat sa apara. Iata ce a postat pe blogul sau realizatorul emisiunii "In gura presei". "Teo spune ce crede si face ce spune. Nu se mai schimba acum. Daca sustine ca a intrat in asta pentru a schimba lucruri, eu o cred suta la suta. Nu stiu insa cum un om puternic, inteligent, cult, independent, dur si emotional in acelasi timp, se va descurca intr-o structura servila si supusa unui dictator labil care nu are nici una dintre trasaturile enumerate mai sus. Asa ca ii doresc multa bafta, indiferent ce inseamna asta in lumea in care traim".
1 Aprilie 2010
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:44
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • gavriela pe 20 Apr 2010, 14:01
    sa fie Teo

    Cred cu tarie ca a ales un drum bun.Indiferent de ce spune MIRCEA,Basescu din punctul meu de vedere nu este deloc un tiran,vrea sa faca ceva in tara asta dar sant prea multi care pun piedici.Mult SUCCES,draga Teo si ma bucur ca ai ales PDL.

    0
    0

  • marry pe 20 Apr 2010, 11:26
    BAFTA TEO !

    Esti o femeie extraordinara si am convingerea ca multa lume te iubeste de aceea vei reusi . In viata mea au fost perioade cand nu stiam sa rad ,tu erai singura care ma faceai sa zambesc si pt iti multumesc .SUCCES !

    0
    0

  • C.Lili pe 13 Apr 2010, 11:43
    Teo-Liliana

    Pe Liliana Ghervasuc nu o cunosc,cat despre Teo Trandafir cred ca se incadreaza perfect in profilul politicii romanesti(din ce-am vazut pe la TV.).Pana acum a dat dovada de pricepere in ale "meandrelor " si chiar ii sta bine zburdand pe taramurile fatarniciei.(parerea mea este ca exact acest lucru caracterizeaza clasa noastra politica) Este parerea mea si intr-o adevarata democratie se respecta ca si dreptul la viata (cu tot cuprinsul ei). Succes,doamnelor!!!

    0
    0

  • amelia_socoleanu pe 13 Apr 2010, 08:48
    TEO

    SUCCES, PE TOATE PLANURILE! TE ROG DOUA CUVINTE DIN PARTEA TA, SA-MI SCRII CAND TERMINI CU CAMPANIA MULTUMESC FRUMOS1

    0
    0

  • angela pe 5 Apr 2010, 19:44
    Bafta Teo!

    Ma bucur ca faci asta! Cu siguranta vei castiga! Vei gasi femei care sa sustina ideile tale! Nu conteaza ce zice Badea.. o fi pritenul tau.. dar mie mi se pare cam mascarici, cam imatur!! N-am rabdare sa-l ascult niciodata! Si el este un inregimentat in oastea Voiculescu.. asa ca e subiectiv!

    0
    0

  • CORNELIA pe 4 Apr 2010, 16:34
    felicitare

    Teo,iti doresc mult succes si am toata increderea ca vei reusi sa te impui si sa-ti duci la indeplinire proiectele.As dori sa mai adaugi la proiectele tale si ajutorul legislativ pentru mamele care trecand printr-un divort si un partaj ,ramam cu unul sau mai multi copii,iar la partaj averea se imparte doar celor doi soti ,copii ,parca nici nu ar exista. Multa bafta! Cornelia,BACAU

    0
    0

  • Nora pe 2 Apr 2010, 13:18
    TEO

    Cred ca avem nevoie de OAMENI cu suflet,onesti,dispusi sa-si dedice timpul celor care au ce darui dar sunt lipsiti de mijloacele necesare implinirii viselor si definirii zborului pe cerul plumburiu al viitorului Romaniei.Sunt convinsa ca nu-i va fi usor dar,sper sa reuseasca in tot ce si-a propus si sa fie sustinuta de PDL

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod