Teo Trandafir luptă încă cu ameninţarea obezităţii, deşi şi-a micşorat stomacul


Silueta la care a ajuns starul TV după operaţia de tăiere a stomacului
"Eu cred că acum mi-au tăiat o bucată din stomac care pe mine mă durea, eu şi acum am aciditate. Fac nişte sindroame din astea psiho, de stres, începe să mă doară stomacul şi mi se pare mie că mă lasă dacă mănânc ceva. Mănânc aşa, mai un biscuițel să mai scadă aciditatea şi la un moment dat se transformă în obsesie. Aveam perioade când dormeam cu pachetul de biscuiţi la cap că dacă îmi e foame noaptea.
Frica de foame m-a transformat într-un animăluţ bizar şi aveam tot felul de napolitănuțe, biscuiţei. Eu acum mănânc bucăţi de mâncare.Dacă îmi pui în faţă o friptură, nu înţeleg, dar dacă mi-o tai bucăţele, mă tentezi. Dacă frigiderul e plin complet, închid şi plec, dacă e gol, ştiu să caut în el. Frica de foame nu se compară cu nimic"
, a povestit Teo în interviul dat pentru ”Ciao” în care descrie modul ciudat în care se hrăneşte după intervenţia chirurgicală.
4 Aprilie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • travis pe 5 Apr 2016, 11:12
    teo trandafir

    ..este retarda.O sa crape tot grasa,dar nefericita,cu stomacul operat.Si asta curind.Nu-i dau mai mult de citiva ani de viata daca continua asa.Suckero!O sa crapi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod