Teo Trandafir luptă încă cu ameninţarea obezităţii, deşi şi-a micşorat stomacul

Într-un interviu, vedeta Kanal D a declarat că s-ar opera din nou, numai să nu mai ia în greutate niciodată şi să-şi păstreze cu orice preţ silueta
Starul o duce mai bine ca niciodată. Are un show de succes  la staţia TV Kanal D. A slăbit, are o fetiţă mare cu care se înţelege bine şi pare o femeie echilibrată. Dar, în sufletul ei, încă se teme să nu-şi piardă din nou busola.
"După 21 de ani, când am luat-o eu la trap, m-am dereglat hormonal. Tata mă avertizase că va fi aşa, dar am ţinut eu neapărat la anumite principii şi valori care te duc la desăvârşire. Prima oară am luat 25 de kilograme din ianuarie până în martie şi până în septembrie vreo 50 de kilograme.
Am ajuns de la 50 şi ceva de kilograme la 140 de kilograme în 9 luni. Pentru mine a fost ceva incredibil, o traumă sinistră. În primul rând, nu înţelegeam cum să mi se întâmple asta mie (...) Când te îngraşi, ai transformări la nivelul pielii, părului, eu cred că îţi creşte capul şi ţi se răreşte părul pentru că ai piele multă pe tine. Atunci, la 21 de ani, mi-am făcut analize, tiroide, de toate, şi doctorul mi-a spus că nu sunt în halul ăsta de dereglată, încât să mă fac atât, că nu ştie ce ar putea să fie.
Am zis că nu am ce face, că, dacă aşa trebuie să trăiesc, aşa voi trăi. Este infernal"
, a declarat vedeta pentru revista ”Ciao”.
4 Aprilie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • travis pe 5 Apr 2016, 11:12
    teo trandafir

    ..este retarda.O sa crape tot grasa,dar nefericita,cu stomacul operat.Si asta curind.Nu-i dau mai mult de citiva ani de viata daca continua asa.Suckero!O sa crapi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod