Teo: „La dans nu m-am priceput niciodată“

Prezent ieri pe “Plaja lui Teo”, din Mamaia, Wilmark a încins şi mai tare spiritele cu lecţii de dans instant oferite cu generozitate celor prezenţi. Teo Trandafir, prezentatoarea show-ului estival, a intrat şi ea în categoria celor dornici să înveţe salsa.

“Am făcut câteva piruete, am numărat cum a vrut Wilmark, dar gata, începe emisiunea, trebuie să plec! La dans nu m-am priceput nicioadată”, a spus Teo, lăsându-l pe simpaticul Wilmark în compania dansatoarelor.

Lectia de dans din pauză a culminat, însă, pentru Teo, cu o demonstraţie de forţă pe scenă, finalizată cu o “priză periculoasă” iniţiată de Wilmark şi finalizată, aproape la orizontală, de Teo. „M-am dezechilibrat! Prea multe piruete! Wilmark a scos sufletul din mine”, a povestit Teo.

Mulţi copii vor să înveţe să dansezeWilmark
După ce a întâlnit mii de copii la audiţiile "KIDSing", prin ţară, gata să-şi demonstreze talentul vocal şi scenic, Wilmark a găsit pe plaja lui Teo o mulţime de fetiţe şi adolescente gata să înveţe mişcările de salsa. Disciplinate şi atente la mişcările simpaticului profesor, trupa gălăgioasă a făcut un adevărat spectacol pe nisipul fierbinte.

„Sunt foarte mulţi copii care vor să înveţe să danseze şi, pe unde merg prin ţară, sunt oprit de câte un grup de fete şi rugat să predau salsa. La preselecţiile 'KIDSing' mi s-a întâmplat, nu de puţine ori, să dau lecţii de dans pe coridoarele unde alţi copii îşi exersau vocile. Pe 'Plaja lui Teo', atmosfera chiar te face să dansezi, nu ai cum să stai pe loc! E foarte multă energie aici“, a spus Wilmark.

2 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod