Tendinţe Facebook. Mihaela Rădulescu lansează selfie-ul sub fustă şi spune o poveste!

Mihaela, alături de Felix Baumgartner, într-un alt selfie interesant

Mihaela Rădulescu e o vedetă care foloseşte intens sexualitatea pentru a-şi susţine celebritatea. Ţinutele ei din emisiuni sunt provocatoare, investeşte mult ca să arate bine, face sport şi mănâncă ponderat. Încearcă să proiecteze o imagine relaxată, de femeie dintr-o bucată care iubeşte sincer şi e liberă. Dar exagerările o dau de gol, iar acest selfie spune şi o altă poveste despre Mihaela Rădulescu - nesiguranţă, singurătate, neîncredere.
Dar cine poate afirma sus şi tare că e perfect? Mihaela Rădulescu rămâne o vedetă de prim plan care încă reuşeşte să rămână în centrul atenţiei.
”Viaţa nu ne lasă să ne plictisim, ne dă la trăit de toate, în eternul amestec de bine şi rău, de lacrimă şi hohot, de mângâiere şi durere.

Şi exact aşa şi trăim, amestecând senzaţii, culegând speranţe, pierzând vise, construind altele... Mă dor oamenii care mor, mă bucură oamenii care traiesc şi îşi iubesc la nebunie viaţa”, a scris vedeta pe Facebook. Aceasta este Mihaela Rădulescu, filosofia ei, cu bune şi cu rele.

18 Aprilie 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 18 Apr 2016, 11:54
    Ar fi ceva

    N-ar fi interesant sa ne spui cu ce te-ai ocupat, de fapt, in Monaco, din ce-ai trait? Prietenii stiu din/de ce....

    1
    0

  • Elvis Termopan pe 18 Apr 2016, 04:09
    Mihaela tine-o tot asa...

    Eu cred ca multi ani de acum inainte vei arata bine in ciuda celor care te invideaza. Pentru mine ramai "My favorite cougar" si sunt de parere ca odata ne vom intalni si ne vom placea. Pana atunci numai bine.

    0
    3

  • O Laureata pe 18 Apr 2016, 01:51
    CONSTERNARE !

    Erata: "gramatical, corect", se zice:>, deci cu negatia, daca vrei sa fii convingatoare, si pentru oameni titrati, care se trezesc pe pagina INBOX cu specimene ca tine ! -------------------------------------------------------------------------------------------- OK, e ca tine, cata vreme, tot tu spuneai ca :"Oamenii traiesc alegand.... sau cam asa ceva..." Tu, mama de viitor adolescent, ai ales varianta "sa te spargi in figuri", deconspirand, ce are omul mai de pret, si anume "INTIMITATEA", dar nu intelegem de ce nu tii pentru tine acele "PODURI", pe care ti le construiesti ca sa comunici cu un altul, pe ale carui brate s-au mai leganat, si altele, la fel ca tine! *************************************************************************** "INTIMITATILE" pastreaza-le pentru tine si fii FERICITA, specimen funambulesc si rococo ce esti, mai ales ca ai avut sansa de a fi "MAMA"! *********************************************************************** Paradoxul este ca acum cativa ani, cand ai fost "transbordata / alungata" la MONACO, urat de tot, dureros si agresiv de urat ai vorbit despre romanii nostri si ce ti-ai zis tu, mai apoi:" La romani, " si, fara pic de jena, te-ai reintors si ai gandit ce spunea "Al. Lapusneanu": Si....ai revenit, iar, ca sa frapezi/sochezi/consternezi/ siderezi si te-ai agat ca inecatul de...latura INTIMA a fiintei umane, "Sexologia si trivialitatea" duse la extrema si, culmea, mai ai tupeul, sa si motivezi, crezand ca suntetm chiar, cu totii, PROSTI / IGNORANTI / TEMBELI si ANALFABETI ! Norocul tau ca la TV, lupta pentru RATING/ pentru SUPRAVIETUIRE e cumplita si ....a fost nevoie de una ca tine, consternand o tara intreaga, ca ai aparut, iarasi, pe sticla ! Doaaaaaaaaa-mne, mare e gradina ta! Dumnezeu sa te ierte!

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod