Taylor Swift Tom Hiddleston

Taylor Swift și Tom Hiddleston s-au despărţit

Artista în vârstă de 26 de ani este din nou singură după ce a pus capăt relaţiei care a durat trei luni.
O sursă citată de Daily Mail a declarat că vedeta nu se simţea în largul ei pentru că relația sa era prea mult expusă publicului. Pe de altă parte, Taylor Swift ar fi resimţit şi presiunea la care a supus-o Tom, care îşi dorea să o ceară în căsătorie, relatează cotidianul britanic.

"Taylor e o femeie independentă şi nu consideră că are nevoie de un iubit pentru a se simţi împlinită"
, a spus o sursă din anturajul artistei.

Taylor Swift și Tom Hiddleston au devenit iubiţi la scurt timp după ce vedeta s-a despărţit de DJ-ul Calvin Harris, cu care a avut o relaţie de 15 luni.


Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" şi "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, care a devenit cunoscută în 2006, şi-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, intitulat "1989", notează Mediafax.

Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile.
De asemenea, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift a obţinut deja zece premii Grammy, 19 American Music Awards, 11 Country Music Association Awards, opt Academy of Country Music Awards şi 22 Billboard Music Awards, zece People's Choice Awards şi 25 Teen Choice Awards. În sfera compoziţiei, Taylor Swift a primit onoruri şi din partea Songwriters Hall of Fame.
Swift deţine cinci recorduri în Cartea Recordurilor Guinness.

 
Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod