Taylor Swift şi noul ei iubit, întâlnire romantică terminată a doua zi

Taylor şi Calvin au fost asaltaţi de reporteri când au plecat să ia cina în oraş, dar şi la întoarcere

 

Cântăreaţa americană, în vârstă de 25 de ani, şi DJ-ul scoţian, în vârstă de 31 de ani, au apărut pentru prima dată împreună în public în luna februarie, la ediţia din acest an a galei BRIT Awards.

Anterior, Taylor Swift a avut câteva relaţii cu o serie de artişti celebri, precum Joe Jonas, Lucas Till, John Mayer, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal şi Harry Styles. La rândul său, DJ-ul Calvin Harris a avut relaţii cu modelul Anne Vyalitsyna, cântăreţele Ellie Goulding şi Rita Ora şi modelul Aarika Wolf.

Relaţia lor rezistă, în pofida programului foarte încărcat al cântăreţei.

Recent, Taylor Swift a intrat în clasamentul Forbes din acest an al celor mai puternice femei din lume, direct pe poziţia 64, fiind cea mai tânără din top. În martie, ea a fost inclusă şi în topul anual al celor mai influenţi lideri politici ai lumii alcătuit de revista Fortune, clasament în care se află numeroşi oameni de afaceri şi politicieni. Artista americană este femeia cel mai bine clasată în acest top pe anul 2015, care include "persoane extraordinare, care transformă felul oamenilor de a face afaceri, de a guverna şi de a face acte caritabile".
Taylor Swift ocupă locul al şaselea în acest clasament, fiind devansată de Tim Cook - CEO-ul grupului Apple, Mario Draghi - preşedintele Băncii Centrale Europene, Xi Jinping - preşedintele Chinei, papa Francisc şi Narendra Modi - premierul Indiei.

Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" şi "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, care a devenit cunoscută în 2006, şi-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, intitulat "1989", notează Mediafax.

Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile.
De asemenea, recent, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift a obţinut deja şapte premii Grammy, 16 American Music Awards şi 20 Billboard Music Awards.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod