Taylor Swift şi noul ei iubit, întâlnire romantică terminată a doua zi

Cântăreaţa americană şi partenerul său, DJ-ul Calvin Harris, au fost fotografiaţi în timp ce părăseau separat apartamentul artistei. Ei au petrecut noaptea împreună.

Relaţia dintre Taylor Swift şi Calvin Harris devine tot mai strânsă, remarcă tabloidul britanic Daily Mail. Cei doi artişti au fost văzuţi părăsind apartamentul pe care cântăreaţa îl deţine în New York. Ei au plecat miercuri dimineaţă, pe rând, după ce Calvin a înoptat acolo. Şi asta după ce în seara precendentă ei au avut o întâlnire romantică, scrie ziarul citat.

Îmbrăcat simplu, chiar banal, cu un tricou negru, pantaloni scurţi sport şi încălţat cu pantofi de alergare, cu o şapcă pe cap şi neras, DJ-ul scoţian nu dă nicidecum impresia că ar fi iubitul uneia dintre cele mai de succes tinere femei din lume.

El a ieşit primul din clădre, apoi a plecat şi Taylor.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani arăta impecabil, într-o ţinută albă, care îi lăsa, ca de obicei, picioarele lungi la vedere, puse în valoare şi de pantofii de culoar turcoaz, cu toc înalt, în timp ce pe mâna dreaptă ţinea o geantă bej. La plecare, ea i-a salutat pe numeroşii fani care o aşteptau.

Vedeta s-a îndreptat apoi spre locul în care urma să aibă o şedinţă foto. Ţinuta a fost aceeaşi, cu excepţia pantofilor, din raţiuni evidente: ea a promovat o pereche de pantofi sport retro.
Încălţată cu ea, Taylor părea că vine din anii '50, remarcă Daily Mail.

Se pare că relaţia dintre cei doi este foarte serioasă, de vreme ce Calvin în vârstă de 31 de ani îşi ţine haine de schimb în apartamentul iubitei sale. Ei au fost fotografiaţi în timp ce se îndreptau spre locuinţă, ţinându-se de mână, după o cină romantică în oraş, la restaurantul L'asso din cartierul newyorkez Little Italy/Mica Italie. Taylor arăta din nou fabulos, într-un top şi o fustă mini cu imprimeu floral alb şi bleu şi încălţată cu sandale bej cu toc.
Calvin purta jeanşi şi o jachetă neagră din piele. A doua zi, când a plecat, el era îmbrăcat diferit, observă tabloidul britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod