Taylor Swift, îngerul păzitor: Vedeta i-a dat bani unei tinere care a cerut ajutor

Artista i-a dat 15.500 de dolari unei tinere care se afla într-o situație disperată.

Când Sadie, o fată în vârstă de 19 ani, a postat disperată un mesaj pe Twitter, cerând ajutor, Taylor Swift n-a stat mult pe gânduri. Acestea au fost cuvintele care au determinat-o să facă o donație însemnată: "Mama a stat în comă trei ani. A avut un ulcer care i-a provocat o hemoragie și a dus la o lipsă de oxigenare, ceea ce a condus la vătămarea creierului. Am mari emoții când scriu asta. Vă rog să mă ajutați dacă puteți și să vă rugați pentru familia mea.

Îmi pare rău că nu am spus nimic până acum și dintr-o dată vă cer ajutorul. Vă iubesc mult."

Mesajul tinerei s-a dovedit real și sublinia situația dificilă în care se găsea aceasta. "O îngrijim tot timpul acasă pe mama, tata nu mai poate lucra pentru că trebuie să fie permanent alături de mama. Eu și fratele meu trebuie să întreținem familia, suntem în mare necaz", a mai scris Sadie.

Taylor Swift nu a ezitat să sară în ajutorul tinerei, contribuind cu 15.500 de dolari pe platforma de donații GoFundMe, relatează Billboard.
Cu ajutorul artistei, în cont s-au strâns până luni 25.659 de dolari, bani cu care familia năpăstuită poate să iasă din situația-limită în care se află.

Potrivit Daily Mail, cântăreața a semnat donația cu numele celor patru pisici pe care le crește: "Love, Taylor, Meredith și Olivia Swift."

Sadie a povestit că mama ei a intrat în comă cu două zile înainte ca ea să meargă la un concert din turneul "1989" susținut de Taylor Swift. "Îi sunt recunoscătoare pentru că m-a ținut pe linia de plutire după ce am trecut prin atâtea", a spus tânăra.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod