Taylor Swift, ca o păpușă Barbie: Vedeta arată super chiar și într-o ținută casual

Cântăreața s-a întors de la Tokio, unde și-a promovat noul album. Ea a adoptat pentru drumul lung o vestimentație lejeră, fără a-și pierde din eleganță.

Nu toate vedetele arată bine atunci când renunță la ținutele de gală foarte scumpe. Ce să mai ceri atunci când acestea parcurg mii de kilometri cu avionul, iar după o călătorie obositoare trebuie să dea ochii cu obiectivele nemiloase ale camerelor foto.

Fiind unul dintre cei mai influenţi artişti ai generaţiei sale, Taylor Swift a înregistrat un succes incredibil în topurile BillboardJanice Min
Taylor Swift n-are probleme de genul ăsta. După o săptămână petrecută la Tokio, unde și-a promovat noul album, intitulat "1989", cântăreața în vârstă de 24 de ani părea desprinsă din filmele cu Barbie sâmbătă, la îmbarcarea pe aeroportul Narita, din capitala niponă.


Îmbrăcată șic, cu o bluză mov, scurtă până la buric, și cu pantaloni negri foarte mulați, Taylor arăta ca-n reviste. Bluza avea imprimat pe piept un cap negru de cal, iar punctul forte al ținutei erau bretelele negre din piele cu care artista și-a prins pantalonii. Cu părul ei blond și rujul roșu de pe buze, chiar părea o păpușă Barbie, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Dacă așa arată când se îmbracă pentru un drum lung, pe covorul roșu cântăreaţa americană arată superb.
Dovadă că ea ocupă primul loc în topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvăluit miercuri de editorii revistei People.

Topul alcătuit de revista People este completat de actriţele Blake Lively, Diane Kruger, cântăreaţa Jennifer Lopez, actriţele Emma Stone, Lupita Nyong'o, Jessica Alba, cântăreaţa Rihanna, actriţa Emma Watson, actriţa Chloe Grace Moretz şi tânăra Kiernan Shipka, care s-a remarcat în serialul de televiziune "Mad Men".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod