Taxi a lansat o nouă modă: 7 videoclipuri în care apar toate vedetele din România

„Trilogia celor două cuvinte“, un nou concept inventat de formaţia Taxi, în cadrul căruia au fost lansate trei videoclipuri în care apar foarte multe vedete, le-au dat idei şi altor artişti români, care au copiat „noul trend“.

Piesele „Cele două cuvinte“, „Non Stop“ şi „Eşti iubibilă“ formează „Trilogia celor două cuvinte“, iar videoclipurile acestor melodii i-au surprins pe mulţi, lăsând în urmă un val de simpatie. În clipuri apărea foarte multe vedete, printre care Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Pavel Bartoş şi Andi Moisescu, iar publicul a oferit un feedback pozitiv.

De acest lucru au profitat şi alţi artişti, primii care au preluat modelul de succes al celor de la Taxi fiind băieţii de la Holograf.

Piesa „Cât de departe“, realizată cu ajutorul celor de la MediaPro Music, a avut un videoclip în care vedete nu erau doar Dan Bittman şi restul formaţiei sale, ci şi tinerii cântăreţi din formaţia LaLa Band.

După Holograf, a venit rândul lui Cabron să invite aproape toţi artiştii din România în noul lui videoclip, realizat pentru piesa „iarna pe val“, alături de What's Up şi Iony. „Iarna pe val“ este o producţie HaHaHa Production şi Cat Music, videoclipul piesei fiind regizat de Liviu Neagoe, în clip apărând mai multe vedete, printre care Antonia, Smiley, Andra şi Ruby.

La doar două săptămâni dupa lansarea videoclipului lui Cabron, pe piaţă a ieşit un nou videoclip plin de vedete, realizat pentru melodia „BLL (Be le le)“, interpretată de formaţia RedBlonde, din care fac parte Alina Chinie şi Mădălina Petre, „veveriţele“ de la Happy Hour. În videoclipul fetelor apar mai multe vedete, printre care Giulia Anghelescu, Puya şi membrii formaţiei Mandinga.

Cel mai recent videoclip în care apar foarte multe vedete este al Andrei, realizat pentru piesa „Inevitabil va fi bine“.

Piesa promovează albumul cu acelaşi nume al Andrei, ce urmeaza să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music, videoclipul fiind regizat de Iulian Moga. Alături de prieteni, dansatori şi vedete, artista s-a distrat pe cinste la filmări, printre invitaţii speciali numărându-se Delia, Cabron, Smiley, What’s Up, Connect-R, CRBL şi Red Blonde.

1 Mai 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yokko pe 2 Mai 2013, 14:10
    s-a intamplat mai de mult

    asta e un clip din 2002 al lui alexandru andries http://www.youtube.com/watch?v=Ca0-hUOv8fI. adica acum 10 ani. cei de la taxi nu au inventat roata, dar se folosesc destul de bine de ea.

    1
    1

  • simika pe 1 Mai 2013, 08:38
    foarte frumos..

    Cel mai mult imi place ca melodiile sunt in limba romana. Cred ca de prin 2000 nu a mai fost un asemenea val de melodii numai in limba romana. Imi place si faptul ca sunt uniti, apar unii in videoclipurile altora si tot asa. Chiar da bine, cred eu, dar la un moment dat tot trebuie sa intervina alt trend, sa nu ne plictisim mereu de aceleasi aparitii...

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod