Tatăl lui Meghan Markle mai face o încercare de împăcare: „Te iubesc foarte mult, eşti fiica mea“

Thomas și Meghan Markle, pe vremea când actuala ducesă era mândră de tatăl ei


Thomas Markle speră că nașterea copilului ei va ajuta la îndepărtarea "barierei" care îl desparte de fata lui: "Cred că va fi o mamă grozavă și poate că lucrurile se vor îmbunătăți un pic și vom relua legătura. Sper că totul va merge bine și ei vor avea un copil frumos. Sper că voi putea să văd o Meghan micuță sau un mic Harry."

Tatăl fostei actrițe americane locuieşte în Mexic și nu și-a mai văzut fiica din perioada premergătoare nunții ei cu Prințul Harry.

Thomas Markle nu şi-a putut conduce fiica la altar pe 19 mai la Windsor, din cauza unei operaţii la inimă. El a stârnit, însă, un scandal după ce a acceptat să pozeze pentru paparazzi în schimbul unei sume de bani, punând familia regală într-o situație stânjenitoare, iar de atunci nu și-a mai putut contacta fiica, notează Daily Mail.

În iulie, Thomas Markle a declarat pentru TMZ că nu va înceta să vorbească cu presa, oricât de frustrați ar fi fiica sa și familia regală britanică, până când nu i se va permite să facă din nou parte din viața ei.
"Am tăcut un an întreg și presa m-a tocat în fiecare zi, spunând că eram un pustnic retras în Mexic, așa că le-am dat povestea mea", a spus el pentru tabloidul online american. "Se pare că interviul a pus familia regală în modul silențios... așa că am mai dat un interviu ca să rup tăcerea. Tot ce au de făcut e să vorbească cu mine", a declarat Thomas Markle.

Ulterior, Samantha Markle, sora ducesei, a acuzat-o, într-o postare virulentă pe Twitter, că nu i-a oferit ajutor tatălui ei după infarctul pe care el l-a suferit.
În schimb, Samantha, în vârstă de 53 de ani, susține că ea i-a trimis bani tatălui lor. "Ce-ar fi dacă ți-ai respecta tatăl? Destul e destul", a scris ea pe Twitter. "Comportă-te ca un om, comportă-te ca o femeie", a scris ea, aruncând vina pe Meghan în caz de necaz: "Dacă tata moare, e vina ta, Meg."

Samantha și-a continuat tirada pe Twitter, criticând-o pentru că i-a adus un omagiu lui Nelson Mandela, dar nu are grijă de părintele ei: "Mă bucur că ai atâta timp să te fâțâi peste tot, omagiindu-i pe alții, în timp ce-ți ignori tatăl! Cât de rece poți să fii când te privești în oglindă?".

Mamă a trei copii, Samantha lucrează în prezent la o carte care promite dezvăluiri despre "perioada întunecată" a surorii sale.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod