Tatăl lui Meghan Markle anunţă că ea va avea repede un copil: Condiţia pe care acesta i-a pus-o lui Harry când a cerut-o de soţie

Thomas Markle a spus că fiica lui a fost o prinţesă din ziua în care s-a născut


Materialul ar putea fi incomod pentru cuplul princiar, întrucât se pare că Thomas nu i-a anunţat pe Meghan şi Harry despre interviu, iar remuneraţia indică faptul că relaţia cu fiica lui încă nu a revenit la normal după "turbulenţele" care au precedat nunta, scrie Daily Mail.

Problemele de sănătate ale tatălui lui Meghan Markle au apărut după ce s-a aflat că el a avut un acord contra-cost cu paparazzi pentru a-l fotografia în timp ce se pregătea pentru nuntă, în încercarea sa de a-şi îmbunătăţi imaginea.

Thomas a spus că le-a cerut scuze la telefon lui Meghan şi Harry. "Mi-am dat seama că a fost o greşeală serioasă. E greu să o şterg", a explicat el, adăugând că amândoi au dat dovadă de înţelegere şi l-au iertat.

Bărbatul a mai spus că speră să nu-i supere pe Meghan şi pe Harry cu acest interviu, nădăjduind totodată că se va reface repede şi va putea călători la Londra pentru a-i vedea pe cei doi proaspăt căsătoriţi şi pentru a face cunoştinţă cu familia regală, inclusiv cu Regina.


Palatul Kensington a refuzat orice comentariu despre interviul care reprezintă prima ocazie în care tatăl lui Meghan Markle a vorbit despre fiica sa, despre tumultoasa serie de evenimente de dinaintea nunţii şi despre viitorul relaţiei lui cu cuplul proaspăt căsătorit.

Recunoscut pentru declaraţiile sale neprotocolare, Thomas Markle "a scăpat" şi câteva mărturisiri care ar putea provoca un scandal politic, povestind cum prinţul Harry i-a spus că este în favoarea Brexit şi că preşedintele controversat al SUA, Donald Trump, merită să primească "o şansă".
Aceste afirmaţii pot genera tensiuni la nivel înalt, întrucât membrii familiei regale trebuie să rămână neutri din punct de vedere politic, notează Daily Mail.


Foto: Hepta, Daily Mail

18 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod