Tania Budi se relaxează pe plaja din Mamaia. Cum arată fără machiaj

Vedeta se bucură de vremea frumoasă de pe litoral și își petrece aproape toată ziua pe plajă. Ea obișnuiește să posteze pe pagina sa de Facebook imagini în care apare nemachiată, iar vara asta nu a făcut excepție.
La 45 de ani, Tania Budi arată cu cel puțin 10 ani mai tânără, iar faptul că face publice imaginile în care apare fără machiaj demonstrează că are încredere în felul în care arată. Aflată la Mamaia, unde se bucură de apa mării și de soare, vedeta TV a postat o fotografie în care afișează un look natural.
 
După ce și-a relansat clubul de pe litoral, dotat cu plajă și deținut împreună cu fratele ei, prezentatoarea TV se simte ca acasă, fără să-și mai facă griji pentru machiaj.
 
 

Tania Budi obișnuiește să posteze periodic imagini în care admiratorii o pot vedea altfel decât la evenimentele mondene. 
 
 
 
 
 
Vedeta TVR primește zilnic complimente pentru look-ul său exemplar. Ea apelează în mod regulat la tratamente de înfrumusețare, unele chiar neconvenționale. Un rol important pentru aspectul ei fizic îl au ședințele de spa braziliene Inari. Mai exact, Beleza do Brasil, o terapie Inari inspirată din ritualurile sud americane ce are la bază plante medicinale din regiunea Amazonului. 

Tania se lasă "frământată" de un masaj tradițional în timp pe ce trupul ei se aplică uleiuri din extracte de lime, lapte de cocos, bergamotă, mandarină, lăcrămioare, iasomie, hibiscus, mosc și lemn tropical.
 
 
 
"Totul e inspirat din ritualurile de tratament ale indigenilor. Știm cu toții ce corp tonifiat au femeile din Brazilia. După un astfel de masaj, trupul este revigorat, îți reînvie toate simțurile. Ai impresia că întinerești cu cel puțin zece ani. Aromele pe care le miroși în timpul acestui ritual sunt extrem de importante pentru confortul psihic. Pentru o jumătate de oră ai senzația că trăiești în pădurea amazoniană și uiți de stresul și problemele zilnice! În plus, pleci acasă cu mușchii tonificați și cu o piele ca de bebeluș", a dezvăluit Tania.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adrian pe 12 Iul 2013, 17:14
    Tania

    Arata de 2000 de ori mai bine decat "diva" Radulescu Tiganu. Este si nemachiata, si nesiliconata si neoperata Si este nascuta in acelasi an cu acea baba-cloantza.

    7
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod