Tânără și nemaivăzută: Cum arăta Amy Winehouse înainte de a-și înfrunta demonii

Amy Winehouse, înainte de a deveni una dintre cele mai mari cântărețe din lume


Succesul fulminant de care s-a bucurat a trezit, însă, și demonii dependenței de droguri și de alcool care aveau s-o mistuiască până la moartea sa timpurie. În 2006, managerii i-au sugerat să urmeze o cură de dezintoxicare pentru a-şi trata problemele ce deveneau din ce în ce mai grave. Dar Amy a preferat să transforme totul într-un cântec, "Rehab". Titlul, care devine un hit la nivel mondial, a adus un nou album, "Back to Black", un amestec de jazz, soul, rock şi pop clasic, produs în 2006.

Viaţa scurtă a cântăreței a fost afectată de crize de depresie, auto-vătămare, tulburări de alimentaţie şi dependenţă de droguri şi alcool. Ea a renunţat la consumul abuziv de substanţe în 2008, după o perioadă de reabilitare, din dorinţa de a face muzică din nou.

În acel an, Amy Winehouse a devenit prima femeie britanică care a câştigat cinci premii Grammy în aceeaşi noapte, la 10 februarie 2008, inclusiv "Best New Artist and Record of the Year" pentru "Rehab".

La 23 iulie 2011, la doar 27 de ani, vedeta a fost găsită fără viață, în apartamentul său din Londra. Autopsia a arătat că Amy Winehouse consumase în mod voluntar "o cantitate foarte mare de alcool".

În 2011, raportul medico-legal întocmit după moartea cântăreței a concluzionat că la momentul decesului ea avea în sânge o cantitate de alcool de cinci ori mai mare decât limita maximă care interzice conducerea unei mașini, suficient de mare pentru a induce coma alcoolică și opri funcția respiratorie, notează Daily Mail.

Patima artistei pentru alcool i-a fost "sădită" de soțul ei, Blake Fielder-Civil, care a mărturisit că a familiarizat-o cu drogurile puternice, începând cu fumatul marijuanei până la heroină.

Fratele artistei, Alex, crede că și bulimia i-a grăbit moartea: "Ar fi murit oricum, pe drumul pe care apucase, dar ceea ce a ucis-o a fost bulimia", a declarat acesta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod