Tabara de slabit a Dianei Stirbu: participantele au slabit impreuna peste 70 de kilograme

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps si personal trainer, s-a intors din tabara de slabit de la Bran cu rezultate uimitoare, reusind sa atinga si chiar sa depaseasca obiectivele pe care si le-a propus si pe care le-a promis participantelor: acestea au slabit impreuna peste 70 de kg intr-o saptamana.

Editia de vara a Bye Bye Belly Camp a constat in: 2000 de calorii arse pe zi, 35 de persoane care au legat noi prietenii si care au slabit impreuna peste 70 de kg intr-o saptamana, 18 antrenamente de kangoo jumps si functional training, pana la 5 cm pierduti in talie, 4 trasee pe munte si 2 zile de detox.

Participantele au venit in tabara de slabit organizata de Diana Stirbu din  orase precum Iasi, Targu Mures, Cluj, Timisoara, s-au sustinut si au facut fata cu brio programului de antrenament.

“Sunt foarte incantata de rezultate.

A fost foarte important pentru mine sa le pot transmite un stil de viata sanatos pe care sa-l respecte si cand se intorc acasa. In fiecare zi ne trezeam la ora 7.00 si ne antrenam inainte de micul dejun. Se ard in felul acesta mult mai multe calorii. Am avut trei mese fixe, iar regimul a fost unul structurat pe arderea grasimilor. Primele doua zile au fost de detox. Nu au lipsit seminariile de dezvoltare personala si activitati precum tiroliana sau tirul cu arcul. Toate mi-au promis ca imi vor scrie constant si imi vor spune cum se descurca mai departe”, declara Diana Stirbu.



Urmatoarea editie a tabarei de slabit va fi organizata in aceasta iarna, iar detaliile se vor putea gasi in curand pe blogul antrenoarei, dianastirbu.ro: “De acum va anunt ca lucram la conceptul urmatoarei editii si astept cu nerabdare sa va anunt ce pregatesc".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod