Surprize! De ce nu mai poate Andreea Marin să facă audienţe mari cu un show TV?

Emisiunea ”Surprize, surprize” difuzată de TVR vreme de nouă ani, 18 sezoane, a impus-o în conştiinţa publicului românesc, transformând-o într-o ”zână a audienţelor”.
Cel mai mare regret al vedetei de 40 de ani e faptul că nu mai poate avea succes în televiziune. Toate încercările ei de a reveni au fost ratate şi astfel a decis să se canalizeze pe activităţi umanitare şi pe cele de promovare comercială.
Show-ul ”Surprize, surprize” difuzat de TVR vreme de nouă ani, 18 sezoane, a impus-o pe Andreea Marin în conştiinţa publicului românesc, transformând-o într-o ”zână a audienţelor”. Emisiunea a fost produsă şi exportată în România de producătorul Valeriu Lazarov.
Casa de producţie a acestuia din Spania a intrat pe piaţa românească de audio-vizual după 1990. Valeriu Lazarov este cel mai mare producător TV de origine română care a creat show-uri pentru zeci de staţii din Europa şi America Latină. Acesta a murit în 2009, la Madrid.
5 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela C. pe 5 Aug 2015, 13:50
    Andreaua, o impostoare dintotdeauna!!!

    Femeia asta nu conteneste sa se laude. Tot ce face, chiar si cand nu-i reuseste, ea ne prezinta ca pe un succes. Uita ca are la activ doua casnicii ratate iar ca acum s-a maritat c-un pusti. Asta este un exemplu?!! Hai sa fim seriosi. Nici profesional nu sta grozav....ce-a facut la viata ei? O emisiune de divertisment care a avut succes la un public mediocru care inca nu se dezmeticise dupa epoca ceausista si intr-o vreme in care nici nu era concurenta . Dupa, n-a mai facut nimic... Tot ce-a incercat s-a dovedit un esec. Despre asa zisa depresie ne-a tot vorbit, la fel si despre ganduri sinucigase, la fel si despre mama care i-a murit in brate (ce urat sa exploatezi mediatic o drama de familie!!).... Cum simte c-a intrat intr-un con de umbra,cum readuce in discutie aceste lucruri. Nu mi-o pot imagina peste 10 ani Dar o sfatuiesc sa-is caute altceva. Ce face acum, bla, bla-ul asta cu Pretuieste viata (care, dupa dezvaluirile de la tvr, s-a dovedit a if mai mult Pretuieste banii) o pun intr-o postura ridicola (nu poti sa vii sa dai lectii dupa ce tu ai avut deja atatea esecuri in viata pe toate planurile). Isi face singura reclama, umpland spatiul public cu aparitiile ei. Nu la TVR, acolo a intarcat balaia. Si bine i-au facut. Emisiunea aia arata ca un atentat la inteligenta natiunii. Altfel zis, produsul era toxic. Iar despre "renumitul" "doctor" care e o biata maseuza gasita pe plajele turcesti, ce sa mai spunem... Penibil!!!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod