„Supermodels by Catalin Botezatu“ incepe pe 7 februarie la Kanal D

Show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu” incepe pe 7 februarie, la Kanal D, si va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, de la 21:30.
Filmari si shootinguri spectaculoase, probe iesite din comun, stangacii, emotii uriase, dorinta de afirmare, pasiune, dar si ura, toate acestea sunt ingredientele care fac din “Supermodels by Catalin Botezatu” o experienta  intensa, de neratat! Concurentii alesi in urma preselectiilor vor avea de strabatut un drum anevoios, dar si plin de stralucire, alaturi de Catalin Botezatu, care le va fi mentor exigent de-a lungul celor 24 de episoade.

Show-ul va supune concurentii unor adevarate probe de viata, acestia fiind nevoiti sa locuiasca in aceeasi casa cu competitorii lor, sa invete sa-i cunoasca si sa transforme acest lucru intr-un avantaj pentru ei, dar si sa faca fata provocarilor aparute pe parcursul celor doua luni de filmare in casa “Supermodels”.


Nu de putine ori, celebrul designer ii va provoca pe concurenti la adevarate teste de curaj si vointa, pentru ca acestia trebuie sa dovedeasca faptul ca au, dincolo de frumusete, charisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul. Doar unul dintre aspiranti va intra in posesia titlului de Supermodel si a unui contract cu o prestigioasa agentie din Paris.

In calitate de membri ai Juriului, lui Catalin Botezatu ii vor sta alaturi trei personalitati ale industriei international de fashion - celebrii fotografi Marius Baragan si Gabriel Hennessey, precum  si hairstylistul de top Laurent Tourette.  Cei trei vor realiza pe parcursul emisiunii shootingurile profesioniste cu toti concurentii si ii vor sfatui pe acestia in drumul lor spre perfectiune.


“Ceea ce va urma nu va fi deloc usor.  Am nevoie de cele mai bune fete si de cei mai buni baieti pentru a ajunge  cu ei pe podiumul international. Provocarile sunt uriase, ii voi pune pe concurenti in situatii uneori extreme, ii voi scoate din zona de confort. Vor evolua in echipe, dar si pe cont propriu. Ce trebuie sa inteleaga acesti tineri este ca o astfel de cariera cere multe sacrificii si seriozitate maxima. O alta provocare pentru ei este aceea de a scapa de orice inhibitii. Nu trebuie sa ii distraga nimic din jurul lor, nu exista decat catwalk si atat”, spune Catalin Botezatu. 

Odata trecuti de prima faza a concursului, concurentii vor fi nevoiti sa respecte o dieta stricta si sa raspunda  solicitarilor din partea echipei, ce pot sa apara in orice moment al zilei si chiar al noptii.   

“In ceea ce priveste fetele, conteaza inaltimea (peste 1.70), dar pot avea forme, pentru inceput, tocmai pentru a trece prin provocarea ca, intr-un interval foarte scurt, sa ajunga la dimensiunile ideale de manechin. In ce-i priveste pe baieti, am nevoie de concurenti cu personalitate.
Nu caut un musculos sau un barbat frumos la fata”
, a adaugat Botezatu despre ceea ce isi doreste intr-o prima faza la concurentii de la “Supermodels by Catalin Botezatu”.
22 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod