Superafacerea pe care o pregătește Matthew Perry: Starul din „Friends“ își vinde apartamentul luxos la un preț astronomic

Actorul și-a scos la vânzare apartamentul de tip penthouse cu vedere de 360 de grade spre Los Angeles. Prețul pe care îl cere este exorbitant, dar starul se bazează pe argumentele lui imbatabile.

Dacă afli că un apartament cu patru camere costă 35 de milioane de dolari, te întrebi imediat ce poate oferi pentru acest preț. Iar Matthew Perry s-a asigurat că vine cu suficiente argumente care să-i justifice așteptările. Primul dintre acestea este designul unic: apartamentul pe care starul din "Friends" l-a pus în vânzare are un plan oval, cu pereți exteriori curbați, accentuat de mobilier și corpuri de iluminat cu forme rotunde. Conceptul include numeroase ferestre care asigură, de la înălțime, o panoramă de 360 de grade asupra orașului Los Angeles.



Priveliștea reprezintă principalul avantaj al acestui apartament și este atât de impresionantă, încât agenția imobiliară care se ocupă de vânzare consideră că "sfidează orice descriere", relatează Daily Mail. Este pur și simplu un spectacol de care nu te mai saturi să locuiești aici, iar starul în vârstă de 49 de ani a avut grijă să sublinieze această impresie printr-o amplă renovare în care a investit o sumă importantă.

Livingul are vedere totală spre oraș și este mobilat cu canapele plușate, acoperite cu multe perne, fotolii și tabureți care îl fac locul ideal pentru a te relaxa în timp ce admiri orașul.

Dormitorul principal are, de asemenea, o vedere superbă spre exterior, o zonă cochetă cu șemineu, două băi și closete foarte scumpe.

Bucătăria spațioasă include un bar încăpător cu patru scaune înalte și o masă ovală cu șase fotolii plușate, precum și două frigidere pentru alimente și vinuri.

Cumpărătorul va avea la dispoziție și o sală de film, în care agenția imobiliară remarcă "plușul seducător" - totul aici e conceput pentru a privi un film mai bine ca la cinema - dar și patru balcoane mari de la care poți admira seara luminile orașului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod