Sunt suflete pereche! Totul despre povestea de dragoste dintre Mark Zuckerberg și soția lui, Priscila Chan

Miliardarul Mark Zuckerberg nu avea nici cea mai vagă idee că va deveni un titan al rețelelor de socializare în ziua în care a creat aplicația Facebook în dormitorul de la căminul studențesc.
În prezent este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei și totodată una dintre cele mai ascuțite minți din industrie. Cu toate acestea, persoana din spatele acestei faime și glamour nu este foarte diferită când vine vorba de iubire. La fel ca oricine și el are de spus o poveste romantică de dragoste.

Mark Zuckerberg sunt împreună de 16 ani, încă de pe vremea facultății. Au clădit împreună un imperiu și au o familie minunată. Află totul despre povestea lor fascinantă de iubire!

S-au întâlnit la o petrecere studențească


Mark Zuckerberg și soția lui, Priscilla Chan, s-au întâlnit pentru prima oară în anul 2003.
Au intrat în vorbă în fața băii la petrecerea frăției din care făcea parte miliardarul. Priscilla Chan era invitată acolo, dar nu învăța la Harvard, ci la o universitate din Boston. Pe atunci Mark Zuckerberg risca să fie dat afară din facultate din cauza aplicației Facemash, ce a stat la baza Facebook șicare măsura popularitatea studenților din campus. Atunci, el a profitat de acest fapt și așa a invitat-o la prima întâlnire. "O să fiu dată afară în trei zile, deci trebui să ieșim împreună repede.", a declarat miliardarul, conformt Business Insider.
Citește continuarea pe Divahair.ro
22 Ianuarie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod