Suferinţa lui Cotabiţă. 5 vedete care au intrat în conflict din cauza tragediei

Gabriel Cotabiţă se află, de o săptămână, internat la Spitalul Floreasca, după ce vinerea trecută i s-a făcut rău la sala de fitness şi a intrat în comă.

Familia artistului le-a cerut tuturor celor apropiaţi să nu facă declaraţii în presă legate de starea de sănătate a cântăreţului, însă unele vedete au vorbit cu jurnaliştii, pornind un adevărat scandal.

Mihai Bendeac, prieten foarte bun cu Gabriel Cotabiţă, a ţinut cont de rugăminţile fetelor artistului şi nu a vorbit cu presa despre tragedie, deşi a fost sunat de jurnalişti. În schimb, Adrian Enache, şi el prieten cu Cotabiţă, a afirmat zilele trecute că artistul a intrat în moarte cerebrală.

"Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce...

Am vorbit cu Mihai Pocorschi, iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum", a declarat Adrian Enache pentru ziarulring.ro.

Bendeac a fost deranjat de afirmaţiile lui Enache şi i-a transmis acestuia un mesaj prin intermediul paginii de Facebook. „Nu mă pot abţine: am o informaţie pe surse. Adrian Enache e în moarte cerebrală. De câţiva ani. Dar a ascuns. Faptul că a spus asta, din senin, despre Gabi, ţine de faptul că încearcă să abată atenţia", a scris actorul pe Facebook.



Adrian Enache s-a apărat şi a spus că nu a declarat niciodată că Gabriel Cotabiţă a intrat în moarte cerebrală şi că totul a fost o invenţie a jurnaliştilor.

„Nu am spus niciodată că Gabriel Cotabiță e în moarte clinică.

Am comentat doar știrile apărute la TV despre starea lui de sănătate. Nu mi-aș fi permis să vorbesc despre starea lui de sănătate. Respect decizia familiei lui și îmi cer scuze dacă au văzut și ei la televizor nebunia asta. Eu îl respect și îl iubesc foarte mult pe Gabriel Cotabiță“, a spus Enache.

Mihai Bendeac a fost foarte deranjat şi de vorbele lui Andrei Gheorghe, care a afirmat că Gabriel Cotabiţă  plăteşte acum preţul pentru stilul de viaţă dezorganizat.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andrei Gheorghe a spus că îl apreciază pe Cotabiţă, dar faptul că a vrut să rămână tânăr l-a costat scump.
"Gabi a fost o voce extraordinară, la vremea lui a fost un fel de Tom Jones. Și-a pus ochelari, a slăbit, a vrut să fie tânăr, numai că nu l-a ținut carnea. I s-a întâmplat ceva asemănător cu ce a pățit Schumacher", a spus Gheorghe în emisiunea de la Pro TV.

Cuvintele realizatorului de la Pro FM l-au provocat pe Mihai Bendeac. "Nu ştiu dacă Andrei Gheorghe crede într-o divinitate. În cazul în care crede, să se roage intens la ea ca nu cumva să dau nas în nas cu el în aceasta viaţă", a scris ameninţător Bendeac pe pagina sa Facebook.

15 Mai 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 15 Mai 2015, 14:02
    ...

    ... imi amintesc o zi de vara din 1990 cand veneam bucuros cu sora mea din tabara si parintii ne-au asteptat la gara. pe vremea aceea pe calea victoriei nu era sens unic. in momentul in care am plecat de la semafor de pe occidentului, traversand calea victoriei spre lascar catargiu, din dreapta, din directia interzisa acum, un renault cu o viteza nebuna ne-a lovit in plin si aruncat intr-o alta dacie al carui ocupant a ajuns (ironia sortii?) in coma. noi am fost ceva mai norocosi, cu toate ca masina s-a facut praf, doar sora mea a avut o lovitura f puternica la cap. cu toate ca au existat cel putin 3 martori oculari care AU ATESTAT CLAR CA CEL CARE NE-A LOVIT A FOST GABRIEL COTABITA nimic nu s-a intamplat ... doar era imediat dupa revolutie cand nu mergeau can-canurile astea proaste asa bine. eu nu l-am iertat niciodata pentru trauma, dar sper sa se insanatoseasca si ca macar a invatat ceva din drama prin care ne-a trecut pe noi ... altfel tot ce canta el despre dragoste si alte sentimente sunt doar vorbe in vant.

    4
    0

  • maria, iasi pe 15 Mai 2015, 13:59
    gabriel cotabita

    cand cineva drag se afla in suferinta, sa ne unim in sufletele noastre, cu ganduri bune, credinta, ca Bunul Dumnezeu ne va auzi si se produce o minune. asadar sa lasam atacurile la persoana, va rog. si inca un aspect, toti ne sunteti dragi si va iubim, dar, nu incercati sa stricati aceasta dragoste pura a noastra. SA NE RUGAM BUNULUI DUMNEZEU PENTRU GABRIEL ! multumesc.

    2
    3

  • maria pe 15 Mai 2015, 13:55
    persoana publica

    Fiind persoana publica trebuie sa-si asume anumite riscuri anumite responsabilirati fata de public, nu doar fata de familie ! Cum publicul il apreciaza pentru muzica sa si este interesat pentru orice album al sau , asa este interesat si de viata sa privata,ca si familia !Publicul este considerat apropiat lui ! De ce sa nu fie facuta public starea lui de sanatate? Acum Gabi Cotabita nu mai este persoana publica? Cei ce il iubesc oricum ii sunt alaturi ! Lasati publicul sa cunoasca despre starea cantaretului ! Altfel as considera ca sunteti persoane egoiste,va afisati doar cand va merge bine ! Ii doresc Lui Gabi Cotabita sa isi revina cat mai curand posibil sa il auzim cu urmatoarele melodii ! Multa sanatate si viata lunga ! Doamne ajura !

    1
    2

  • Dana pe 15 Mai 2015, 09:15
    Mihai Porcovschi?

    Mihai Porcovschi??? Ha ha ha! Ma, voi nici numele nu stiti sa-l scrieti corect? De pronuntat, stiti sa-l pronuntati?

    6
    1

  • Lulu pe 15 Mai 2015, 08:11
    Cotabita

    Nici o noutate, doar titluri "de senzatie" !!! Puneti o erata: Pocovschi e de fapt Pocorschi si cei 5 artisti sunt de fapt 4 ! Vai de voi !

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod