Stefano Gabbana a atacat-o şi pe Selena Gomez: „E atât de urâtă!“

După ce a criticat o rochie mini purtată de Kate Moss, designerul italian a găsit o nouă ţintă. De data aceasta, victima este Selena Gomez.

Fanii Selenei s-au enervat după ce Stefano Gabbana a criticat-o fără milă într-un comentariu dur postat pe Instagram. Controversatul designer, care s-a remarcat în această săptămână printr-o remarcă incisivă la adresa modelului britanic Kate Moss şi-a scris părerea despre actriţia şi cântăreaţa în vârstă de 23 de ani, într-un cometariu pe contul de Instagram al site-ului de modă The Catwalk Italia, unde cei 1,4 milioane de abonaţi au fost rugaţi să-şi spună părerea despre o serie de cinci ţinute purtate de Selena.



Gabbana, în vârstă de 55 de ani, s-a făcut imediat remarcat după ce acesta a scris: "è proprio brutta!!!/"E atât de urâtă!!!" sub montajul foto în care apărea artista. Într-unul dintre cadrele selectate, aceasta apare într-o rochie roşie Dolce & Gabbana pe care a purtat-o la gala premiilor Oscar din 2011, la care a venit cu fostul ei iubit, Justin Bieber.

Deloc surprinzător, cuvintele lui Gabbana au aprins imediat spiritele. Comentariul său a fost şters ulterior, dar asta nu a oprit valul de critici din partea fanilor Selenei.
"@stefanogabbana nu-mi dau seama ce ai făcut. E un look bun, domnule. Fanii Selenei nu se joacă", a scris cineva. Designerul n-a fost impresionat de această observaţie şi a răspuns amuzat: "hahaha".

După ce blogul de modă Diet Prada a remarcat comentariul său, designerul a dat înapoi şi şi-a schimbat tonul. Nu este clar dacă Gabbana a încercat să-i facă pe utilizatori să creadă că el se referea la rochie, nu la Selena când a spus că e urâtă, notează Daily Mail.

Fanii n-au fost însă impresionaţi de tentativa designerului de a remedia situaţia.
"Singurul lucru urât este să-ţi văd aici personalitatea", a scris cineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod