Ștefan Stan și Andreea Mantea s-au despărțit înainte de nuntă

La câteva săptămâni după ce s-au logodit, Ștefan Stan (35 de ani) și Andreea Mantea (26 de ani) au hotărât să-și spună "adio". Conform unui apropiat al artistului, relația lor nu mai mergea în ultima vreme, cuplul hotărând să se despartă, scrie ziarul Libertatea.

"Ștefan și Andreea nu mai sunt împreună de luni, de când s-au întors în țară. Fuseseră plecați într-un mic concediu. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme și au hotărât că este mai bine să se despartă", a spus un prieten al cântărețului pentru Libertatea.

Cei doi s-au despărțit la puțin timp după ce Ștefan Stan a cerut-o de soție pe prezentatoarea de la Kanal D. La începutul acestei luni, el i-a pregătit o surpriză iubitei sale, pusă la cale împreună cu prietenii lor, dar şi cu cei care urmau să le fie naşi, Cristian Popescu Piedone şi soţia lui.


Ştefan a aşteptat-o pe Andreea la restaurant, i-a oferit un buchet superb de flori şi a îngenuncheat în faţa ei, dăruindu-i un superb inel de logodnă. Emoţionată, Andreea a spus "Da!". "E jumătatea veţii mele. Au fost foarte multe momente frumoase până acum în relaţia noastră. Dar acesta este unul important", declara Andreea Mantea.

La începutul lunii, prezentatoarea mărturisea la Kanal D că a fost pe punctul de a se mărita chiar atunci când a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. "Poţi să-mi spui doamna Stan, nu mă deranjează, chiar îmi face plăcere", a spus Andreea. "Am fost la un pas să ne căsătorim şi vineri, când m-a cerut. A fost o problemă însă cu certificatul meu de naştere, nu îl găsesc. L-am pierdut", a adăugat ea.

Săptămâna trecută, Andreea Mantea a spus că îşi doresc o petrecere fastuoasă cu tradiţii şi obiceiuri româneşti și se părea că singura incertitudine era legată de data evenimentului. "Ștefan își dorește să facem nunta cât mai repede, eu aș vrea mai târziu, ca să o leg de o altă dată importantă, dar atunci ar fi mult prea târziu", a spus ea la emisiunea "WOWbiz". "Știm de fapt, dar nu vrem să zicem. Adică nu suntem siguri exact, exact de dată. Avem multe surprize, multe dorințe", a precizat ea.

Cei doi sunt împreună din vara anului trecut și s-au mai despărțit o dată, în luna februarie. Prezentatoarea de la Kanal D a izbucnit în lacrimi, la emisiunea "WOWbiz", copleșită de emoții, după ce Ștefan a anunțat că s-a despărțit de ea. "A fost o după-amiază incredibilă. Andreea Mantea a aflat în timpul şedinţei de sumar că s-a despărţit de Ştefan Stan", a spus Mădălin Ionescu.

Andreea a vrut să răspundă, dar a început să plângă, încercând să-și ascundă privirea de camerele de luat vederi.

Ștefan Stan a anunțat că s-a despărțit de Andreea Mantea pentru că nu a existat o potrivire perfectă între ei. "Relaţiile de lungă durată sunt foarte greu de ţinut în zilele acestea. Există capricii, intervine neprevăzutul, fiecare e cu personalitatea lui... Ar trebui să existe compatibilitate perfectă pentru ca relaţia să dureze", a dezvăluit câștigătorul de la "Vocea României".

Catalogată de fostul său iubit drept "copil răsfăţat şi încăpăţânat", Andreea i-a reproșat că a lăsat-o singură la spital. Ea a mai spus că nu l-a forţat pe Ștefan să vină în emisiune şi a mărturisit că fanele cântăreţului au ameninţat-o. "Am primit ameninţări de la fanele lui Ştefan Stan, să nu mai zic nimic despre el. Poate mă apuc şi eu să vorbesc despre ce s-a întâmplat la spital, când m-a lăsat acolo. Am aflat din presa scrisă că ne-am despărţit", a declarat vedeta TV. "Nu o să spunem niciodată adevărul, pentru că dacă l-am spune i s-ar strica cu adevărat imaginea lui Ştefan Stan", a adăugat ea.

Cei doi s-au împăcat la scurt timp și s-au logodit, însă când toată lumea aștepta noi vești despre nunta lor, ei au decis să se despartă din nou.









Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2013
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Luminita-Francisca pe 28 Apr 2013, 23:01
    despartire SS si AM

    Nu ma mir. Nu acord nici un credit sinceritatii relatiei.

    0
    0

  • cica pe 26 Apr 2013, 23:09
    ?

    publicitate sau tiganie?

    3
    0

  • Poky pe 26 Apr 2013, 21:06
    motiv

    Motiv? Infidelitatea lui. A fost surprins cu o fana de pe facebook intrand cu ea intr-o scara de bloc din Bucuresti. Andreea e frumoasa si a facut=o sa sufere prea mult...nu merita. Mai ales ca se stia ca soacra nu o vrea...nu e usor sa traiesti asa

    2
    0

  • sarariu stela pe 26 Apr 2013, 18:19
    andreea

    Andreea viata merge mai departe.Esti frumoasa ,desteapta,puternica,nu dispera,asa a fost sa fie.NU ai dreptul sa suferi din dragoste.Cind va steaua ta va straluci.Iti doresc multa sanatate si toata fericirea din lume.Iti scrie o mama de 3 fete.

    4
    1

  • gigi pe 26 Apr 2013, 17:59
    ochii...

    Tipul asta e cu probleme mari la mansarda. Ochii il tradeaza...

    9
    0

  • alexandra pe 26 Apr 2013, 17:30
    prostii!

    PENIBILI. mai multi de-atat nu stiu ce-ar mai fi de zis. eu le-as fi dat vreo 5 luni de casnicie, nu m-am asteptat chiar sa o ceara azi si sa se desparta de ea peste 2 zile. mie mi se pare ca el are niste probleme la cap...

    4
    0

  • aoloo pe 26 Apr 2013, 17:26
    astia

    nici nu au fost vreodata mai mult decat cunostinte!!! =)))))))))) cata naivitate...

    5
    0

  • elf pe 26 Apr 2013, 16:38
    imaturi

    mie relatia asta mi s-a parut de o imaturitate evidenta...s-au comportat ca doi nebuni amandoi...si vroiau sa se casatoreasca dupa cateva luni? nu ar fi fost nevoie sa se cunoasca ci ei mai mult?

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod