Ştefan Bănică, vedeta preferată a lui Adrian Sârbu. Cum l-a atras la PRO TV?

Artistul are un trecut violent în relaţia cu femeile, fostele soţii şi prietene, acuzându-l voalat de impulsivitate. În ce scandaluri a fost implicat?
Doina Gradea, asistenta lui Adrian Sârbu, într-un articol postat pe ops.ro, aminteşte de faptul că boss-ul PRO TV şi l-a dorit mult în curtea sa pe Ştefan Bănică Jr.
”Tare mult l-a dorit Adrian Sârbu pe Ştefan Banică la PRO TV. Banică, extrem de cunoscut şi pedant în ce priveşte cariera, a aşteptat ceva timp ca să dea un răspuns pozitiv, până a primit un format mare, Dansez pentru tine, scrie fostul numărul doi al postului de televiziune care a început de curând să publice o serie de texte despre vedetele cu care s-a intersectat de-a lungul celor douăzeci de ani de carieră.
Pe site-ul Reporter virtual.ro apare un articol săptămâna trecută care întregeşte tabloul paragrafului scris de Doina Gradea: ”Firma de concerte a lui Ştefan Bănică, Mabel Concert, a avut anul trecul un profit de aproape 700.000 de lei, la o cifră de afaceri de peste 3.000.000.
Specializată în activităţi de interpretare artistică (spectacole), firma a încheiat anul 2014 cu un profit net de 683.214 lei, la o cifră de afaceri de 3.107.414 lei. La finalul anului trecut, societatea a raportat datorii totale de numai 368.017 lei (12% in cifra de afaceri) şi creanţe de 1.722.874 lei. Surprinde suma foarte mare care apare în “casă şi conturi la bănci”, de 9.378.894 lei, adică peste două milioane euro, precum şi valoarea ridicată a activelor circulante – 11,11 milioane lei, conform supervizor.ro”.
8 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod